Bedste herrefrisør i København – Din guide til herrefrisør

Opdateret: 7. april 2020

Trænger du til en tur til en dygtig herrefrisør, samt lidt selvforkælelse? Så ville et besøg på en af de bedste herrefrisører i København være det perfekte bud! Her går du fra med øget selvtillid, og i nogle tilfælde også øget promille.

Der er hundredvis af herrefrisør i København, og det kan være svært at finde den man synes er den helt rigtige. Derfor har vi i dette oplæg samlet nogle af de mest populære samt bedste herrefrisører i København.

TYPE Copenhagen

Herrefrisør Type

Et hårværksted, med målrettet fokus på vores forskelligheder. Salonen repræsenterer et seriøst håndværk, og har særligt øje for detaljen, samt kreativiteten. Deres individuelle træk skal fremhæves på smukkeste måde. De hylder sammen typen – din TYPE.

Med 13 års erfaring er deres drive for branchen i højeste kurs. Maja fra TYPE har arbejdet hos forskellige anerkendte erhverv, inde for hår og makeupmoden. Nu har de håndplukket de bedste erfaringer, til at designe TYPE COPENHAGEN.

BOOK TID HER

 

Barberen i Vognmagergade

bedste herrefrisør københavn

Barberen i Vognmagergade er en salon med en historie som går tilbage til 1937. Den skal stensikkert med på listen, over de bedste herrefrisør i København. Det er en old school salon, som tilbyder herreklip og barbering. De har meget fokus på barbering i topklasse med høj kvalitet.

Når man træder ind i salonen, opdager man hurtigt den klassiske og ikke mindst gennemførte stil. Udover det mærker man en charme, som få steder har. Her bliver man mødt af velklædte mænd, samt ens personlige “barber” som vil tage sig af en. Under klipning er det muligt at få vand, øl eller noget lidt stærkere.

Udover klipning og barbering, tilbyder de deres egen produkter i serien kaldet “1937”. Her har de et stort udvalg af shampoo, skægolie, voks og meget andet. Produkterne er med et indhold af nøje udvalgte råvarer med fokus på miljø og skånsomhed. Udover dette er der også mulighed for at købe barbergrej, i en old school og klassisk stil. Sammensætningen af alt dette, gør at netop denne salon måske er den bedste herrefrisør i København.

Hos Barberen i Vognmagergade mærker man en fantastisk stemning.
Salonen finder du selvfølgelig på Vognmagergade, tæt ved Kongens Have.
Prisen for herreklip er 500 kroner.

Besøg deres hjemmeside her: https://da.barber1937.com/salon

 

Hair We Go


En af de mest classy og smarte herrefrisører i København befinder sig på Frederiksbergs ende af Vesterbrogade.

Salonen, som hedder Hair We Go, er bestyret af Ahmed, som forsikrer dig at du vil føle dig unik efter din behandling. Han er alt, hvad man kan ønske sig i en herrefrisør. Han kan snakke med dig om alting og skærme dig fra hverdagens stress og jag, hvis det er dit ønske.

Han formår at gøre sit arbejde til perfektion med en moderne klip eller barbering i eksklusive omgivelser i hans salon. Det mørke interiør, som tager imod dagens lys er en lækker setting at lade sig blive klargjort på.
Hos Hair We Go hjælper de dig med at skabe dit eget image gennem din nye klipning og barbering – noget, som er ganske unikt i Københavns gader.

Alt du skal gøre er at booke en tid, læne dig tilbage til salonens velvalgte musik i højtalerne, og lade magien udfolde sig efter dit behov.
Kompetencerne er moderne og kan tilpasse sig enhver smag. Yderligere, er frisørerne utroligt kvalificeret til at gennemskue den mest potente klip til netop dig.

Priserne skal du spørge efter, men du går ikke derfra uden at være yderst tilfreds med resultatet!

Besøg deres hjemmeside her: https://hairwego.dk/

 

Hr. Lind


Hr. Lind fortjener absolut en plads på listen over bedste herrefrisører i København grundet hans utrolige evner til at kreere en barbersalon, som stemmer overens med hans egne visioner om en fantastisk herreklip samt barbering i klassiske barbershop-omgivelser.

Her er tale om en herresalon, hvor særligt indretningen skaber et unikt og autentisk univers. Man oplever en traditionel stemning, lige så snart man åbner døren til Hr. Lind på Sølvgade.
Det første, som man lægger mærke til, er musikken af ældre genre, som spiller fra et lakeret træ-skab i ribbens-højde. Skabet står naturligvis åbent, så man kan se nogle af detaljerne, der er skåret i materialet, og Marshall-højtaleren, der spiller musik, som lyder akkurat som var det fra en pladespiller med tilkoblet grammofon, står perfekt ind i de rustikke rammer.

Manden bag herrefrisøren er selvfølgelig selveste Hr. Lind, som har mere end 14 års erfaring i bagagen. Ideerne til salonens dragende indretning stammer fra 2017, hvor han valgte at gå i sin egen retning og åbne sin egen herrefrisør; noget, som i allerhøjeste grad har lykkedes.

Herrefrisøren er et maskulint frirum, hvor der ligger herremagasiner med emnerne ‘men’s grooming’, biler og whiskey på bordene, og du kan betragte de klassiske barber-redskaber, som er hængt op på væggene. En gennemgående rå stil, som man kan nyde at befinde sig i med en kop kaffe, en lækker øl eller en skarp til ganen.
Den industrielle,- og vintage-inspirerede stil får prikken over i’et af de gamle barbersalon-stole.

Adressen er Sølvgade 98, som ligger i forlængelse af Fredensbro.
Man kan få en klassisk herreklip inkl. vask for 485,-

Besøg deres hjemmeside her: https://hrlind.dk/

 

Golden Touch herrefrisør


Golden Touch er en herrefrisør med en unik og pompøs udsmykning. Herrefrisørens centrale lokation i København implicerer en forventning om at kunne betjene mange kunder ad gangen uanset om det drejer sig om vask, klip, eller barbering.

Golden Touch har ligget en smule nede ad Nørrebrogade, men har for nylig flyttet lokaler, og denne gang overgået deres indretningssans med extravagante detaljer, der indebærer gyldne finesser og blanke overflader overalt.

Så snart man træder ind i herresalonen, lægger man mærke til det systematisk opsatte reol, som indkvarterer de produkter, som Golden Touch benytter sig af til deres behandlinger. For enden bliver man mødt af en moderne skåret trævæg, som omridses af gyldent lys, hvor personalet tager imod én, og henviser dig til deres store, sorte, og stramt overtrukket lædersofaer under en matchende gylden (selvfølgelig) lampe.

Herrefrisøren forstår sig tydeligt på deres kunders behov, og udfører service tilsvarende hertil, hvilket herresalonen udstråler gennem deres imødekommende smil.

Salonen opnår selvfølgelig en plads på listen, fordi dens ambitioner gør sig gældende gennem den storslåede æstetik og gode kvalitet af herreklip.

Bestil en herreklip til 199,- eller en hår,- og skæg-behandling for 299,-

Besøg deres hjemmeside her: https://www.goldentouchgt.dk/

 

Philly the Barber Shop


Herrefrisøren Philly the Barber Shop er en vanvittigt charmerende salon, som ligger på Vesterbro i København.

Den indvendige indretning gør sig også gældende en smule udendørs; du kan nemlig genkende Philly the Barber Shop ved at spotte den traditionelle barberstol ved trappen ned til salonen.

Udover Philly, som har mere end 17 års erfaring ved herrefrisører i København, finder du henholdsvis James og Nico. Trioen bringer erfaring fra tre forskellige lande til herrefrisøren, da de hver især stammer fra henholdsvis USA, England og noget så eksotisk som Argentina.
Deres positive og maskuline attitude giver salonen en beundringsværdig stemning, og kommer bl.a. til udtryk gennem forskellige amerikanske sportsholds merchandise.

Alle tre frisører har hvert deres unikke præg, og kan sit kram tilsvarende til deres kultur-inspirerede håndværk.

Philly the barber har desuden arbejdet i flere af de mest anerkendte barbershops i København, så den alsidige erfaring, som denne herrefrisør tilbyder, finder du næppe andetsteds.

Herrefrisøren tilbyder mange forskellige varianter af klipninger, og du kan få en times behandling med både klip på toppen og skæg-behandling for 575,-

Besøg deres hjemmeside her: https://phillythebarber.dk/ 

Har du set os?

Størrelsesguide

Mål rundt om brystkassen samt rundt om livet. Herefter kan du finde frem til din størrelse ved at bruge nedenstående skema.

Størrelse Mål om livet (cm.) Mål om brystkassen (cm.)
S 76 - 82 91 - 95
M 83 - 86 96 - 99
L 87 - 94 100 - 104
XL 95 - 101 105 - 109
XXL 102 - 107 110 - 117

Velkommen tilbage

Glemt dit kodeord?

Indtast venligst din email adresse og du vil herefter modtage et link med mulighed for at nulstille din adgangskode