FRI FRAGT VED KØB OVER 399 DKK • 365 DAGES RETURRET • LEVERING 1-2 DAGE

Bedste herrefrisør i København – Din guide til herrefrisører

Opdateret: 7. april 2020

Trænger du til en stilfuld frisure, samt lidt selvforkælelse? Så ville et besøg på en af de bedste herrefrisører i København være det perfekte bud! Her går du fra med øget selvtillid, og i nogle tilfælde også øget promille.

Der er hundredvis af frisørsaloner i København, og det kan være svært at finde den man synes er den helt rigtige. Derfor har vi i dette oplæg samlet nogle af de mest populære samt bedste herrefrisører i København.

Henri herrefrisør

Bedste herrefrisør København

Henri er en stilfuld salon, med fokus på høj kvalitet og med kunden i højsædet. Det er en herresalon som tilbyder klassiske herreklip og barbering, samt et udvalg af organiske produkter med naturlige ingredienser.

Derudover har de deres populære signatur-behandlinger som “Henri’s Signature Re-style”, hvor en kundekonsultering er i fokus. Her får man konsultation, klip, styling, barbering og vask. Der er god tid til frisøren, og sammen finder man ens ønskede stil. Det er også en af grundene til, at de er med på vores liste over nogle af de bedste herrefrisør i København.

Salonen lægger også stor vægt på skæg og barbering. Her tilbyder de bl.a. “Signature Hot Towel Shave”. For at gøre huden i optimal stand til barbering, benytter de et dampende varmt håndklæde. Dette påføres huden, hvorefter man bliver forkælet med en lækker hovedbundsmassage. Behandlingen varer cirka 45 minutter. Deres signatur behandlinger er bestemt også en grund til at de er med i kampen om en af de bedste herrefrisør i København.

Hos Henri får du høj kvalitet og fremragende kundeservice.
De har både en salon på Nørrebro og Frederiksberg.
Priserne for hårklip starter fra 380 kroner, hvor man får en klassisk herreklip.

Barberen i Vognmagergade

bedste herrefrisør københavn

Barberen i Vognmagergade er en salon med en historie som går tilbage til 1937. Den skal stensikkert med på listen, over de bedste herrefrisør i København. Det er en old school salon, som tilbyder herreklip og barbering. De har meget fokus på barbering i topklasse med høj kvalitet.

Når man træder ind i salonen, opdager man hurtigt den klassiske og ikke mindst gennemførte stil. Udover det mærker man en charme, som få steder har. Her bliver man mødt af velklædte mænd, samt ens personlige “barber” som vil tage sig af en. Under klipning er det muligt at få vand, øl eller noget lidt stærkere.

Udover klipning og barbering, tilbyder de deres egen produkter i serien kaldet “1937”. Her har de et stort udvalg af shampoo, skægolie, voks og meget andet. Produkterne er med et indhold af nøje udvalgte råvarer med fokus på miljø og skånsomhed. Udover dette er der også mulighed for at købe barbergrej, i en old school og klassisk stil. Sammensætningen af alt dette, gør at netop denne salon måske er den bedste herrefrisør i København.

Hos Barberen i Vognmagergade mærker man en fantastisk stemning.
Salonen finder du selvfølgelig på Vognmagergade, tæt ved Kongens Have.
Prisen for herreklip er 500 kroner.

Carl’s Barbershop

Bedste herrefrisør København
Er en klassisk barbersalon med stor vægt på godt håndværk og professionalisme. I salonen er der altid øl på køl, og mens man venter kan man læse en vintage tegneserie eller bog. De tilbyder et udvalg af både almindelige samt luksus-behandlinger. Her er priserne fra 550 kroner for deres klassiske herreklip, og op til 1100 kroner for deres herreklip samt luksus trimning af skæg. Deres lækre luksus-behandlinger er grunden til, at mange synes de er den bedste herrefrisør i København.

I salonen er der en uformel tone og en herre-stemning. De ansatte går utrolig meget op i salonen og sigter efter at udføre en perfekt behandling hver gang. Det kan i den grad mærkes. Udover det har alle ansatte gennemført Mens Dogma, som er den mest udfordrende uddannelse inden for herreklip. Her er man sikker på at få et godt samt professionelt resultat.

Netop på grund af deres professionalisme og gode resultater, er de med på vores liste over de bedste herrefrisører i København.

Hos Carl’s Barbershop er der en uformel tone og godt håndværk med en professionel tilgang.
Salonen ligger ved indre Østerbro på Rosenvængets Allé.
De tilbyder klassisk herreklip fra 550 kroner.

Mill St. Barbers (Fraser the Barber) herrefrisør

Bedste herrefrisør København
Mill St. Barbers er en herrefrisør, der har en traditionel tilgang til deres hårklip og barbering. Selvom denne salon er relativ ny, skal den stadig med i samlingen af den bedste herrefrisør i København. Salonen har ligget på Nørrebro de sidste 3 år og var før kendt som Fraser the Barber.

Fraser er navnet på frisøren, som startede salonen i sin tid. Han er udlært i London, og nu lever han af at klippe Københavnere. Han elsker den traditionelle stil, uden at det skal være formelt. Stemningen i salonen er uformel, men med stor respekt for kunderne. De tager deres håndværk seriøst og bestræber sig altid på at udføre den bedste helhedsoplevelse for kunden.

Salonen har et varieret udbud af klip og barbering, samt en blanding af begge. Her i mellem er f.eks. Cut & Trim. Det indebærer en klipning og en trimning af sit skæg. Dette får man til 550 kroner. Her kan man også vælge at få sit skæg glatbarberet for 50 kroner yderligere. En anden service de udbyder er A Good Time. Her er der mulighed for at slappe af i stilhed, lytte til noget musik eller tale med nogen. Dette tilbyder de gratis, og gælder så længe man er der. God service et must når man taler om den bedste herrefrisør i københavn.

Hos Mill St. Barbers kan man få en traditionel men uformel oplevelse og møde frisører der går op i deres håndværk.
Salonen befinder sig på Nørrebro, tæt ved Assistens Kirkegården.
Standard herreklip med styling, får du for 400 kr.

Herrefrisøren

Bedste herrefrisør København

Herrefrisøren er Danmarks ældste herrefrisør og har været i gang siden 1919. Det vil sige over 100 år! Derfor måtte den bare med på listen over bedste herrefrisør i København. Butiksfacaden er genkendelig med et stort skilt i klassisk stil. Inde i salonen fortsætte den klassiske og gamle stemning. Lige fra de røde frisørstole til spejlene med guldramme og lys i toppen. Når man træder ind mærker man en afslappet stemning og får følelsen af, at man er i en tidslomme.

Frisørerne er yderst kompetente og har mange års erfaring. Mere præcist frisøren Arne på 78, som har været i faget siden han var 14 år. I dag klipper han stadig kunder dagligt, og har ikke planer om at stoppe endnu. Her kan man mærke at frisørerne virkelig elsker deres fag og nyder at arbejde i det.

Salonen har konkurrencedygtige priser, og tilbyder bl.a. klip og vask for blot 300 kroner. Udover det tilbyder de barbering og en blanding af både klip og barbering.

Generelt stemningen og de gode priser er hovedsageligt grunden til de er med i listen med den bedste herrefrisør i København.

Hos Herrefrisøren har de en klassisk tilgang og erfarne frisører der elsker deres fag.
Salonen befinder sig på Frederiksberg på Peter Bangs Vej.
En klassisk herreklipning tager de 250 kroner for.

Størrelsesguide

Mål rundt om brystkassen samt rundt om livet. Herefter kan du finde frem til din størrelse ved at bruge nedenstående skema.

StørrelseMål om livet (cm.)Mål om brystkassen (cm.)
S76 - 8291 - 95
M83 - 8696 - 99
L87 - 94100 - 104
XL95 - 101105 - 109
XXL102 - 107110 - 117