Den perfekte studentergave til ham, der fortjener en fantastisk gave!

Opdateret: 16. januar 2019

Så er det tid til at nye unge voksne træder ind i det næste stadie af deres dannelsesrejse. Mange vil jo mene, at dannelsesrejsen er en on-going rejse til den dag vi forlader jorden. Det er en smuk tanke og derfor skal vi sørge for at være i nuet og ikke leve 10 år frem!
Den nye millennium generation er hurtigere end to swipes til højre, derfor kan det være en udfordrende proces at finde den helt rigtige studentergave til ham. Mange af jer kender muligvis til “Jeg ønsker mig penge” sætningen. Det giver naturligvis et selektivt råderum for den nyudklækket student, samtidig fjerner det alt bekymring ift. at finde den perfekte studentergave. Som modtager af ønskesedlen, og giver af den perfekte studentergave til ham, kan du måske nikke genkendende til at det kan føles tomt at “bare” give penge. Velvidende at det bliver et tiltrængt finansielt indskud i alkohols-budgettet. Det kan føles ambivalent, men bare rolig…

UNDY – er svaret. Hvorfor Undy? Fordi Undy har friske, lækre kvalitets underbukser til billige penge. Vi giver den nye student, friske underhylere/underdrenge/underhørmere – kært barn har mange navne, så den notoriske studenteruge bliver en mindeværdig milepæl i hans afslutning på teenageårene og starten på det voksne liv.

En livsglad student skal have en god studentergave

Har du også en ung frisk og livs optimistisk ung fyr i familien eller i netværk af venner? Ja, så kan du næsten også føle begejstringen, spændingen og glæden for den kommende student. Deler du samme begejstring og glæde for din nære ven, kæreste, søn eller bror? Kan du heller ikke vente til det officielle studentergilde med bedsteforældre, kusiner og fætre og naboer? Ved du også at den notoriske studenteruge er højdepunktet for “3 hårde år” og at få et hak og lyn i huen er vigtigere end dimissionen? Kan du nikke genkendende til ovenstående eller som den kække unge ville sige: Kan du følge mig?

Så er du kommet til det helt rette sted. Undy giver dig en unik mulighed for at overraske med den perfekte studentergave til ham – friske, flamboyante og lækre underbukser. Med vores Undy’s kan den unge og kække student være sikker på at undertøjet er i top!
Vi er her for at hjælpe jer med at finde den perfekte studentergave til ham. Vi forstår følelsen kan være tom, hvis man, traditionen tro, gratulerer med roser og boblevand, dagen hvor studenten træder ud fra lokalet med et stolt smil.

Derfor har vi en fed, sprød, super lækker studentergave til en nyudklækket student, der skal feste til de tidlige dagtimer – hver dag i en uge! Majoriteten af os har været på vognen der triller gennem de travle gader med glade ansigter, tysk rave der pumper, knæklys, hæse stemmer, sjofle og kreative banners om 3x DYT DYT DYT og selvfølgelig utallige dåsebajere.
Giv din søn, bror, bedste ven, lille- eller storebror en fed studentergave og forær dem nogle lækre boxer briefs underbukser fra Undy.

Vi har flere forskellige variationer af en studentergave til ham, derfor tillad os at opridse en hektisk studenteruge i 3 grundlæggende elementer for en fed studenteruge.

1 – sanselig bedøvet
2 – 90% af kost bestående af McD/BK/Pizza
3 – RENE underbukser

 

Led ikke længere efter studentergaven til ham

Det er studenternes uge og derfor har gaven til jer der har en student i familien! Som en fed studentergave til ham, har vi nu 5-pack eller 10-pack underbukser med farverige og fede designs. Med vores 10-pack boxer briefs vil der være rigeligt med Undy’s til en festabe og kæk student med humøret højere end Alpe d’Heuz.

Hvorfor underbukser, hvorfor farverige design?
Ja hvorfor egentlig? Der er jo hele tiden et opbrud med gamle traditioner i den nye millennium generation, og det skal der selvfølgelig være plads til. Men vigtigst af alt , så holder de stadig fast i visse traditioner, som f.eks. nøgen/undertøjs badning i diverse springvand, søer, strande eller noget helt fjerde! Derfor kan du nu give den perfekte studentergave til ham du har kært, når han smider trøjen og hopper i vandet.

Er du velinformeret om at den nyudklækket student er mest til ensfarvede designs? Så frygt ikke! Vi har noget til enhver smag! Vores top lækre 10-pack med ensfarvet boxer briefs, der giver den nyudklækket student mulighed for at være stilren, påklædt i sit es og være med på første række til festens spektakler! Den perfekte studentergave til ham, der har slidte og gamle underbukser. Det har aldrig været et bedre tidspunkt at anskaffe nye lækre underbukser til ham. Alle vores underbukser er designet med mellemlange ben, dvs. ingen af Undy’s underbukser ‘kravler op’ i de ædlere dele.

Vær på forkant og få fingrene i vores studenter-klar underbukser, når du leder efter den perfekte studentergave til ham. Vi fejrer alle jeres sønners, brødres og kæresters sidste uge som teenager og indtrædelsen i de voksnes rækker. Få nu skarpe rabatter og køb vores perfekte studentergave til ham.

Køber du vores 10-pack garanterer vi at du vil glæde den nyudklækket student med friske, lækre og festklare underbukser!

Vi har jo alle haft de såkaldte lykke-underbukser, som blev anvendt til visse begivenheder og det er præcis det vi også vil give den nye student. Vi kender også alle sammen følelsen af at tage en ny trøje på for første gang. Følelsen af ny og friskhed – nærmest et dopamin skud. Giv derfor den perfekte studentergave til ham og vær sikker på at du giver ham den bedste forudsætning for en fed uge. Det er en uge med uforglemmelige øjeblikke der er brændt fast i nethinden, og han skal selvfølgelig være klædt på fra top til tå. Den perfekte studentergave til ham har aldrig været lettere.

Kan du se igennem studenternes alkohols rejse, tøj med bræk pletter, spærret bankkort og tømmermænd, du ikke troede var muligt at besidde som menneske? Vil du være med til at skabe rammerne for en episk uge for den nye student, så er der her en opskrift på den perfekte tømmermændskur.

1 – Øl på køl. Det kan virke ubegribeligt, men reparationsbajer is a thing.
2 – Provianter æg og bacon, sidstnævnte kan være livsvigtigt i de første timer.
3 – Helt friske og ubrugte underbukser. Den perfekte studentergave til ham.

Vi ønsker alle jer nyudklækket studenter og studiner et kæmpe tillykke!
Og husk nu; livet er måske ikke altid en fest, men mens vi er her, kan vi lige så godt danse!

Har du set os?

Størrelsesguide

Mål rundt om brystkassen samt rundt om livet. Herefter kan du finde frem til din størrelse ved at bruge nedenstående skema.

Størrelse Mål om livet (cm.) Mål om brystkassen (cm.)
S 76 - 82 91 - 95
M 83 - 86 96 - 99
L 87 - 94 100 - 104
XL 95 - 101 105 - 109
XXL 102 - 107 110 - 117

Velkommen tilbage

Glemt dit kodeord?

Indtast venligst din email adresse og du vil herefter modtage et link med mulighed for at nulstille din adgangskode