De bedste gaveidéer til mænd

Opdateret: 15. januar 2020

gaveideer til mænd

Mangler du inspiration til en gave? Kender du det at stå i en tidslomme, hvor du ikke kan beslutte dig for hvad du skal give i gave? For mange gaveidéer til mænd? Er du på udkig efter den perfekte gave, så har vi det alle mænd mangler – uden at de selv ved det. Du kan være helt sikker på at give en gave, som bliver ved med at give og give og give.

Når man skal ud og finde en gave, så har man det med at gøre det mere kompliceret end højst nødvendigt. Mænd er ofte relativt simple i deres ønsker til gaver. Derfor kan den mest simple gave også være den bedste – “less is more” eller “gode ting kommer også i små pakker”. Hos Undy finder du de bedste gaveidéer til mænd – nemlig kvalitets underbukser til fornuftige priser. Underbukserne kan foræres til din bedre halvdel, bedste ven, bror, far, onkel, morfar osv. Uanset hvem du skal give en gave til og uagtet deres personlige præferencer til underbukser, så garanterer vi at alle mænd bliver glade for at få fingrene i et par nye lækre underbukser fra Undy.

Underbukser er ofte en af de gaveidéer til mænd, som kan virke for simpel. Dog er det noget samtlige drenge/mænd kender til, at have ønsket sig underbukser til f.eks. Jul eller fødselsdag, og når aftenen er slut står man uden nye friske og lækre underbukser. Herefter må man gå rundt i nogle gamle slidte og hullede underbukser, indtil man næste år igen kan håbe, der ligger nogle nye underbukser under træet.

Underbukser bæres jo som bekendt under tøjet (i de fleste tilfælde), og da der ikke på samme måde er en sammenlignende sexifisering af undertøj til mænd (i hvert fald ikke på samme niveau som kvinder), kan det ofte ske at undertøjs sektionen i klædeskabet bliver forsømt. Derfor har vi gjort det nemt og ubesværet at få fingrene i flamboyante og lækre underbukser. Savner du at se din mand eller kæreste i et par friske og lækre underbukser? Er du løbet tør for gode gaveidéer til mænd? Vil du overraske en søn, lille- eller storebror med nye kvalitets underbukser, der ikke koster en bondegård? Så er du kommet til det rette sted – vi har kvalitets underbukser til billige priser, der er den perfekte gaveidé til mænd.

gaveideer til mænd

Undy’s er de perfekte underbukser og en fantastisk gave, hvis man ikke er sikker på hvad man skal give og er løbet tør for inspiration ift. gaveidéer til mænd. Det gælder både jule-, konfirmations-, studie- og fødselsdagsgaver, you name it! Vores underbukser er ekstremt behagelige at have på. Vi har sikret at materialet eliminerer alt form for irritation og kløen. Der er ingen irriterende vaskemærker eller andet, der kradser og skaber ubehag. Vi har sat komfort og kvalitet i højsæde, og selvfølgelig et fokus på en appetitlig pris.

Samtlige af vores modeller er designet i København, Danmark og modellen er gennemgået flere omgange justering, så vi med sikkerhed ved at vi nærmer os den perfekte pasform. Bomulden og stoffet er indsamlet fra Izmir regionen i Tyrkiet, der anses for at være et af de bedste steder at producere bomuld. Det kan tydeligt mærkes, når man først prøver dem, hvorfor bomulden har et ry for at være blød, kvalitet og med en stærk holdbarhed.

Er du træt af underbukser der ‘kravler op’? Underbukser der niver kronjuvelerne og underbukser der viser sparegrisen, hvis man sætter sig på hug? Løsningen er her nu og du vil aldrig igen opleve ovennævnte problematikker, hvis du prøver vores designet underbukser.

Pasformen er med det såkaldte “mellemlange ben”, det vil sige at dine underbukser ikke ‘kravler op’ i skridtet. Alle mænd kender det, når man har cyklet eller gået i et rask tempo, så kan visse underbukser ‘kravle op’ og lave et slags fold på lårene og nært kronjuvelerne. Der kan være noget kosmetisk forfængelighed, hvis man bærer tætsiddende bukser, men mest af alt følelsen kan være irriterende og man er tvunget til at ‘rette ud’ på de foldede underbukser. Dette problem er drastisk mindsket, og vi er vældigt tæt på at have problemerne 100% elimineret ved hjælp af vores design med mellemlange ben.

Frygt ej! Det kan være svært at navigere, når der findes mange gaveidéer til mænd. Vi har i Undy skabt en hybrid mellem en simpel gave idé og meningsfuldt indhold. Løsningen er en kombination, hvor vi kombinerer den perfekte gaveidé med et såkaldt gaveabonnement på vores underbukser. Ordet abonnement kan have en negativ klang, men vi kan forsikre dig om, at der er ingen grund til at pulsen stiger. Dette er nemlig ikke blot en gave, men gavén der bliver ved med at give og give – også efter overrækkelses datoen dagen derpå. Så er du løbet tør for gaveidéer til mænd, så læs med her.

Vores gavepakke er bestående af to elementer. Det første element er et abonnement, hvor man med det samme modtager minimum 2 par underbukser, som i øvrigt kan fungere som den fysiske gave til under træet eller gavebordet. Efterfølgende sender vi pr. automatik 2 par underbukser til modtageren af gaven – i en valgfri periode – som lyder på enten hver 3. måned over 6 måneder eller 12 måneder. På den måde holder din gave i længere tid, og vi sørger for at de automatisk bliver sendt afsted.

Gaveideer til mænd

Som et tredje alternativ kan du også vælge E-gavekort – nemlig at få tilsendt gave abonnementet via email. Du vil modtage en PDF fil med en tilhørende kode, som modtageren af gaven, selv skal indberette på vores hjemmeside. Vælger du sidstnævnte løsning, skal du ikke gøre andet end at indberette den heldige modtagers e-mail adresse eller din egen. PDF’en kan videresendes uden problemer, husk dog at udvise rettidig omhu, da PDF’en har en tilhørende kode, som kun kan anvendes én gang. Vi har slanket processen og gjort det ultra nemt for dig, som vil give en gave. Det spiller ingen rolle om du er digitalt stærk eller ej, fordi dette er en meget bruger nem løsning og det kræver ikke flere kliks, end du kan tælle på to hænder. Der er vedlagt en brugsvejledning i både den fysiske og elektroniske gaveform.

Husk at dette er gaven, som bliver ved med at give og give. En nem, hurtig og vældig brugbar løsning i din jagt på gaveidéer til mænd. Med Undy kan du roligt regne med at de gamle og slidte underbukser, bliver udskiftet med nye lækre underbukser.

Herunder finder du et udvalg af vores underbukser som er den perfekte gaveidé for dig til manden/broderen/din bedste ven. Vi har flere forskellige størrelser og gaveidéer til mænd i forskellige prisklasser – uanset præferencer til design. Vi har homogene designs i form af ensfarvet boxer briefs i et klassisk design med høj komfort. Til den lidt mere flamboyante mand, har vi også designs med farverige kombinationer. Med andre ord er det kvalitets underbukser til billige og fornuftige priser.

[page_top_products cat=”2-pak-blog”]

Her kan du se vores almindelige gaveidé – vores standard 2-pak underbukser. Her kan der vælges imellem ensfarvet eller nogle af vores mere farverige underbukser. Du kan derfor kombinere, efter eget valg, de fleste af vores farver i en 2-pak. Køber du 2-pakken som en gave, så husk at tilkendegive det ved at skrive det i kommentarfeltet. Så kan du læne dig tilbage, fordi vi sørger at gaven bliver pakket ind. Ydermere, vedlægger vi et lille til og fra kort, som du nemt og hurtigt kan anvende til din signatur. Herunder ser du et udvalg af vores mest populære 2-pakker, som er blevet brugt i forbindelse med gaver. Et stærkt valg når det kommer til gaveidéer til mænd.

Kender du en der har brug for at udskifte hans undertøjsskuffe? Så er det her du skal være opmærksom og holde øjnene åbne for de perfekte underbukser.

[page_top_products cat=”5-10-pak-blog”]

Vi har nemlig også nogle større gaveidéer til mænd, bestående af vores 5- og 10-pakker. Her har du mulighed for at lade din mand, kæreste, søn, osv. skifte alle deres gamle hullede underbukser ud – med helt friske Undy’s. Det er den perfekt gaveidé til manden, der har alt. Vores 5- og 10-pak kommer selvfølgelig også i flere forskellige farver og kombinationer. Du kan derfor vælge enten vores ensfarvede eller flamboyante underbukser, som du mener passer bedst til vedkommende.
Står du derfor og mangler gaveidéer til mænd, så kan du roligt regne med Undy. Samtidig har vi skruet helt op for vores returpolitik, hvilket betyder at du kan inden for 365 dage efter du har købt gaven hos os, returnere varen eller bytte den til en anden størrelse med et andet design og farve.

Vi returnerer dog ikke underbukser, som har været i brug, grundet hygiejne og eventuel slitage. Alle vores kunder ved at vi yder en stærk kundeservice og det er noget vi stræber efter at vedligeholde og perfektionere. Er du i tvivl, har du spørgsmål eller klager, er du altid velkommen til at ringe pr. telefon eller skrive til os via email eller vores support chat på Undy.dk. Det har aldrig været nemmere at finde én god løsning i et hav af gaveidéer til mænd. Og husk – det er aldrig for sent at stifte bekendtskab med Undy’s!

Har du set os?

Størrelsesguide

Mål rundt om brystkassen samt rundt om livet. Herefter kan du finde frem til din størrelse ved at bruge nedenstående skema.

Størrelse Mål om livet (cm.) Mål om brystkassen (cm.)
S 76 - 82 91 - 95
M 83 - 86 96 - 99
L 87 - 94 100 - 104
XL 95 - 101 105 - 109
XXL 102 - 107 110 - 117

Velkommen tilbage

Glemt dit kodeord?

Indtast venligst din email adresse og du vil herefter modtage et link med mulighed for at nulstille din adgangskode