Fantastiske ølbarer i København – ’Must go’ steder

Opdateret: 18. februar 2020

Leder du efter den perfekte ølbar? I Kongens København vrimler det med ølbarer, små pubs og små lokale værtshuse, hvor man traditionen tro kan lugte cigaretrøg perifert, tage et slag billard og nyde et par gyldne damer.

I takt med de små mikrobryggerier som har indtaget hele Danmark, har København især afsat sit præg for øl. Som aldrig før er danskerne begyndt at interessere sig for specialøl. Er du en rigtig øl entusiast, så er du kommet det rette sted. Vi har samlet en liste med steder, du skal opleve, hvis du elsker øl!

TAPHOUSE ØLBAR

ølbarer

Til øl entusiasten – Europas største fadbamse-hus med op til 60 haner. Taphouse er et navn som ikke kun rummer i København og Danmark, men i hele Europa. Her fås det største udvalg af kvalitets fadbamser. Sidder du med en følelse af det kan virke overvældende med så mange variationer af øl, bare rolig. I Taphouse er der personale som vil guide dig i øl universet, og det er selvfølgelig en mulighed for dig at kunne få en smagsprøve. Personalet kan guide dig rundt i smagspaletten, så du vil få en smagsoplevelse du sent vil glemme.

Taphouse er en fantastisk ølbar. Der er ikke kun en stueetage, men adskillige etager. Du vil altid have en god mulighed for at finde et sted at sidde og hygge med dit selskab.

Indretningen i Taphouse er til dels råt og minimalistisk. Det kan tangere til det mere industrielle touch, men stadigvæk utroligt hyggeligt og stemningsskabende.
Har du ikke prøvet Taphouse før, anbefaler vi dig at samle trupperne. Det er fantastiske øl med en hyggelig stemning, hvor du vil kunne smage alle slags humle.
Du kan også købe dig til en Ølsmagning, hvor du vil få 1½ times ølsmagning, 5 smagsprøver og fortællingerne bagom den specifikke øl.

Besøg Taphouse hvis du er en ægte øl entusiast: Smag Europas største udvalg af øl
Hvor: København, stenkast fra Rådhuspladsen og Strøget
Pris: fra 24 kr.

FERMENTOREN

fermentoren

Er du mere til et traditionelt værtshus med et moderne touch af interiør og hygge? Så er Fermentoren stedet for dig. Det oser af hygge og intimitet hos Fermentoren. Denne ølbar er møbler af mørkt træ, hvilket fremmer den hyggelige og uformelle stemning.

Der skænkes specialøl fra 20 haner, så du kan være sikker på at få tilfredsstillet din hungrende sult efter øl!

Sjovt nok stammer navnet fra den proces, hvor man skaber øl. Fermentoren har fantastiske specialøl og du kan være sikker på det ikke er et marketingstunt, men derimod essensen for stedet. Det er et specielt sted, hvor man nærmest træder ind i en anden verden. Belysningen og valget af interiør skaber en stemning, du ikke kan få ’moderne’ steder. Denne ølbar er noget for sig selv.

Fermentoren skifter løbende deres sortiment ud med nye typer af øl. Du kan derfor være sikker på, at der findes noget til enhver smag.
Fermentoren er en ølbar som forstår sine kunder. Her vil du opleve et kompetent personale, der vil betjene og vejlede dig, så din øl oplevelse bliver fantastisk.

Besøg Fermentoren hvis du er til hygge og lækre fadbamser: Hyggelig og uformel stemning
Hvor: København, Halmtorvet. Ca. 5-10 min gåafstand fra Københavns Hovedbanegård
Pris: fra 30 kr.

ØLSNEDKEREN ØLBAR

Ølsnedkeren ølbar

Ølbar med snedkermøbler og ’snedkerøl’!

Navnet beskriver netop hvad du får for pengene. En fantastisk ølbar med fantastiske øl og hyggelige omgivelser. Øllene er eksperimenterende og specielle, så du vil med garanti få en uforglemmelig oplevelse hos Ølsnedkeren.

Hos denne ølbar finder du 7 haner og et begrænset udvalg af øl, men for at kompensere udskiftes udvalget flere gange i løbet af måneden. Det er anderledes øl, hvor du ofte vil få tilbudt en smagsprøve for at se om øllen rammer dine smagspræferencer.

Hos Ølsnedkeren kan du ikke gå galt i byen. Der er ingen fancy øl navne eller kendte bryggere bagom øllen, hvis historie kan dateres tilbage til 1900tallet. Tværtimod, hos Ølsnedkeren findes der pudsige navne som ’Brun Baron’, ’Brun Sovs’, ’S’hveder’, ’Bærsærk’ og mange flere.

Ølsnedkeren er som ølbar indrettet med snedkermøbler og du kan forvente en hyggelig og rolig stemning. Personalet er kompetente, imødekommende og betjener dig efter bedst mulig evne – altid med et smil.

Vil du også prøve at afvige fra de traditionelle ølmærker og prøve noget nyt. Få introduceret dine smagsløg til nye oplevelser hos denne specielle ølbar.

Besøg Ølsnedkeren hvis du vil smage eksperimenterende øl: Hyggelig og uformel stemning
Hvor: København N
Pris: fra 45 kr.

MIKKELLER & FRIENDS

mikkeller & friends ølbar

Ølbar med verdensklasse øl!

Dette er stedet for dig der elsker øl og har en interesse for øl i almenhed. Det kan næsten sammenlignes med en slikbutik for voksne mennesker med øl interesse. Det skyldes at der er mere end 40 forskellige typer øl fra fad og flere end 200 forskellige cider og øl på flaske. Du kan være sikker på at her er til enhver smag og du vil ikke blive skuffet.

Hos denne ølbar vil du opleve øl fra mikrobryggerier verden over. Det er med garanti at du enten vil blive tilfredsstillet eller få åbnet nye øjne for øl generelt. Det er en ølbar med speciale i specialøl.

Du vil opleve et kompetent og venligt personale, som kan hjælpe dig når du navigerer rundt i deres fantastiske udvalg.

Indretningen er rå og minimalistisk med unikke snedkermøbler. Flotte lamper vil skabe den hyggelige stemning og nærmest iscenesætte øllen. Underbevidst eller ej, så skaber stemningen og indretningen, en forstærkende effekt af oplevelsen og øllen. Det er en ølbar med omtanke og de formår at skabe en super oplevelse for dig som gæst. Noter dig Mikkeller & Friends’ ølbar, hvis du vil opleve specialøl fra hele verden.

Besøg Mikkeller & Friends hvis du vil smage verdensklasse øl: Hyggelig stemning
Hvor: København N
Pris: fra 25 kr.

HIMMERIGET ØLBAR

Om end du tror på liv efter døden eller død før livet, så kan du være sikker på en ting. Himmeriget er et himmerige for verdenens specialøl. Du er kommet til det rette sted, hvis du vil have en guddommelig smagsoplevelse.

Himmeriget er en perfekt hybrid mellem et traditionelt og moderne værtshus. Dog er Himmeriget også et sted, som ikke har de store armbevægelser. Du vil derfor ikke lægge mærke til stedet medmindre du leder efter det.

Denne ølbar er lidt som en gemt skat, og det er et sted med massere af stamkunder, der hver især har en ting til fælles. Ølentusiaster med en stærk kærlighed for alle øl i verdenen.

Himmeriget er en hyggelig ølbar med et fantastisk venligt personale. Du kan være sikker på at du vil blive guidet rundt i Himmerigets +220 forskellige øl. Der er også mulighed for at du kan få en helt normal øl på flaske, men vi vil anbefale dig at kaste dig ud i specialøl. Udvalget har en tilpas stor nok dybde, så der er til enhver smag og mulighed for at imponere både entusiasten og nybegynderen.

Besøg Himmeriget hvis du leder efter en hyggelig ølbar: Hyggelig stemning
Hvor: Frederiksberg, Åboulevarden
Pris: Fra 35 kr.

BRUS ØLBAR

brus ølbar

Du kender sikkert til brygpubben BRUS, hvis du interesserer dig for det københavnske ølbryggeri-liv. BRUS er drevet af to tidligere ansatte hos Mikkeller, hvor de begge har været en del af Mikkeller’s omfattende og spændende rejse.

Det skulle vise sig, at de to unge mænd Tore Gynther og Tobias Jensen, havde en ambition om at skabe deres eget bryggeri. Og et bryggeri de skabte ved navn To Øl.

BRUS er et fantastisk taphus i et gammelt industrielt fabrikhus. Det er råt men samtidig utrolig hyggeligt. Et uundgåeligt syn er de store fermenteringstanke som dine øjne møder, når du som det første træder ind i tapperiet BRUS.

Tankene kan indeholde op til 26.000 liter øl, så mon ikke der er rigeligt til enhver, der svinger forbi BRUS. Et fantastisk udvalg af øl og forskellige smagsvarianter, der sikrer at du ikke vil gå tørstig eller utilfreds fra BRUS.

Besøg BRUS hvis du vil smage kvalitetsøl: Råt og hyggeligt
Hvor: København N
Pris: fra 45 kr.

KØLSTERS TOLV HANER

Kølsters Tolv Haner ølbar

Per Kølster og Esben Kølster, fader og søn, to øl entusiaster med hver deres bryggeri.

Esben havde i mange år været en del af faderens bryggeri, hvor man kan påstå at interessen og passionen for øl stammer fra. Det skulle vise sig at være en fantastisk mulighed for Esben, som valgte i sen året 2014, at åbne Kølsters Tolv Haner.
Øllet der bliver serveret til kunderne stammer fra faderens bryggeri – Bryghus Kølster.

Du kan være helt sikker på at finde de traditionelle øl, men du kan også prøve de spændende smagsoplevelser.Junior Kølster har forsøgt at skabe et samlingssted for de tørstige københavnere. Det er lykkedes i sådan en grad, at Kølsters Tolv Haner er stedet du besøger, når du vil slukke tørsten og have en uformel samtale med din sidemand. Stemningen er utrolig afslappet og du finder helt sikkert hyggeligt selskab på langbordet i Kølsters ølbar.

Øl entusiaster har ingen alder, derfor tælles der både gamle og unge hos Kølsters Tolv Haner. Dog, kan vi forsikre dig om at det blot løfter stemningen og åbner op for et par røver historier.

Besøg Kølsters ølbar hvis du vil opleve en øl-families øl: Hyggelig stemning og uprætentiøst
Hvor: København N
Pris: fra 25 kr.

BREWERS INC.

brewers inc ølbar

Brewers Inc. har sneget sig ind på vores liste af den simple grund, at det er fantastisk øl. Her kan du få det syrlige, sure, søde og toner fra det humlebitre og frugtige univers.

Denne ølbar har hele 16 haner, hvor der bliver serveret fantastiske øl, som du og vennerne/partneren kan besøge.

Brewers Inc. åbnede i 2017 og er et hyggeligt kælderlokale, som altid har det nyeste øl og du kan være sikker på at du ikke vil gå skuffet fra Brewers Inc. Brewers Inc. har i sammenligning med andre ølbar, et nyt og anderledes koncept. Det kalder de for “Månedens brygger”. Og ja – det ligger jo nærmest i titlen, men det er nøjagtig månedens amatør brygger, som vinder en pris. Det giver selvfølgelig vinderen mulighed for at kunne tappe sin egen øl og ovenikøbet får vedkommende også en håneretten.

Det er derfor et perfekt sted for alle hobbybryggere, der overvejer at tage det næste skridt eller blot afprøve om deres øl, kan være den øl som vinder titlen månedens brygger.

Er du ikke tilhørende det segment, som består af hobbybryggere. Frygt ikke, for du kan sagtens besøge Brewers Inc. og få en fantastisk aften. Du behøver altså ikke at skulle ævle om hvilken humle eller smage, der bliver brugt til den respektive øl. Du kan anvende Brewers Inc. som en almindelig ølbar, hvor du kan slappe af i de bløde stole, og der vil sporadisk være arrangementer såsom live jazz og quiz aftener.

Besøg Brewers Inc. hvis du er en hobbybrygger: Hyggelig og afslappet stemning
Hvor: København N
Pris: fra 45 kr.

DIA’LEGD ØLBAR

dialegd ølbar

Er du på udkig efter et intimt og vældigt hyggeligt sted, hvor stedets begrænset plads, skaber en intim atmosfære, du ikke kan få andre steder? Så er Dia’legd (eller dialekt), det rette sted for dig.

Denne ølbar er essensen af hygge og intimt nærvær. Der er begrænset plads, men du kan være sikker på én ting – der vil altid være fyldt op, desto tættere på natten tiden bevæger sig.
Dia’legd har en række øl der stammer fra det fynske bryghus – Refsvindinge. Det er et velkendt bryghus i Danmark, så er du en ølentusiast, kan du muligvis nikke genkendende til bryghusets navn.

Du kan være sikker på, at hos Dia’legd får du en kompetent vejledning og utrolig venlig betjening fra de tre ejere. Dia’legd er det eneste sted i hele Danmark, der serverer hele sortimentet fra Refsvindinge bryghus. Det svarer til over 20 øl, fra porter, ale, hvidtøl og pilsner.

Dia’legd er stedet for en perfekt date, perfekt møde mellem to venner, fantasien sætter grænser. Falder valget på Dia’legd kan vi informere dig om du bør prøve deres “Ale No. 16”, den såkaldte “Danmarks Bedste Øl”, som altid er på køl og klar til servering.

Besøg Dia’legd hvis du vil opleve “Danmarks Bedste Øl; Ale No. 16”: Hyggelig og intim stemning
Hvor: København V
Pris: fra 45 kr.

DORFS GASTROBAR

Dorfs Gastrobar er en ølbar og ginbar. Det er et sted med verdensklasse drikkevarer, bedre kaldt gastronomiske drikkevarer. Leder du efter et sted, hvor du vil opleve en eksklusivitet og en kærlighed til den mindste detalje i din øl eller gin, så er Dorfs Gastrobar det rette sted for dig.

Til ølentusiasten, så kan du dykke ned i mere end 34 forskellige øl. Du kan købe dig til et såkaldt smagsbræt, hvor du har mulighed for at dykke ned i øl bibelen. Der vil du finde et hav af detaljer om den respektive øl, og du vil ikke blot få en rejse i smag universet. Du vil samtidig få en rejse i opstandelsen af øllen. Ølbaren har en vældig bred palet af udenlandske øl, og du kan samtidig smage øl som stammer fra mikrobryggerier. Disse øl vil typisk være til rådighed i en måned, før et andet mikrobryggeri får chancen for at få deres øl på fad.
Dorfs Gastrobar byder også på 60 forskellige gin. Du kan derfor være sikker på, at hvis ganen lyster et alternativ, vil du kunne opdage og smage på kvalitets og unikke gin. Der findes et tilsvarende fantastisk univers af cocktails og særligt kan du finde én cocktail med øl inkluderet.

Besøger du Gastrobaren vil dine øjne blive mødt af et stilfuldt sted. Der er en klassisk bar, som er midtpunktet for lokalet. Mørkt træ gør sig gældende som et gennemgående tema, hvor du hele tiden vil have opfattelsen af gastronomi, detaljer, kvalitet og æstetisk.

Besøg Dorfs Gastrobar hvis du vil opleve gastronomiske drikkevarer: Verdensklasse drikkevarer
Hvor: København K
Pris: fra 99 kr.

Har du set os?

Størrelsesguide

Mål rundt om brystkassen samt rundt om livet. Herefter kan du finde frem til din størrelse ved at bruge nedenstående skema.

Størrelse Mål om livet (cm.) Mål om brystkassen (cm.)
S 76 - 82 91 - 95
M 83 - 86 96 - 99
L 87 - 94 100 - 104
XL 95 - 101 105 - 109
XXL 102 - 107 110 - 117

Velkommen tilbage

Glemt dit kodeord?

Indtast venligst din email adresse og du vil herefter modtage et link med mulighed for at nulstille din adgangskode