Bambussokker fra Undy - Svedtransporterende og antibakteriel

Bambussokker

Bambussokker

Størrelse
Modtag i morgen

Levering med DAO365. Bestil inden kl 14.00 og få leveret imorgen

Vores bambussokker er udviklet i den højeste kvalitet, der gør det behageligt at bære sokken hele dagen. De indeholder hele 40% bambus, der gør sokken både svedtransporterende og antibakteriel. Derudover er der tilføjet ekstra forstærkning ved hælen samt tåen, hvilket gør at strømpen er ekstra holdbar og modstandsdygtig overfor slid. Vores sokker er vævet i et dobbelt lag, der er med til at forstærke slidstyrken.

EU: 39-42 EU: 43-46
SPAR 62%
kr.75,00
GRATIS FRAGT
20 par sorte bambussokker 20 par sorte bambussokker
EU: 39-43 EU: 44-48
Spar 25%
kr.599,00
EU: 44-48
Spar 13%
kr.349,00
EU: 39-43 EU: 44-48
Spar 25%
kr.299,00
EU: 39-43
Spar 50%
kr.199,00
EU: 39-43
SPAR 50%
kr.199,00
EU: 39-43
SPAR 50%
kr.199,00
EU: 39-43
SPAR 50%
kr.199,00
EU: 39-43
EU: 39-43
EU: 39-43
EU: 39-43
EU: 44-48
EU: 39-43 EU: 44-48

Bambussokker af høj kvalitet:

Der findes ikke noget mere irriterende, end når der opstår huller i sokkerne. Så er det nemlig på tide at få købt nogle nye. Det er dog irriterende at skulle bruge penge på sokker, og mange vælger derfor at give de hullede sokker lidt liv endnu. Pengene er nemlig sjovere at bruge på noget andet. Dog er strømper noget størstedelen af os har brug for, og derfor har vi her hos Undy fremstillet nogle utroligt lækre nogle af slagsen. Hvis du kan nikke genkendende til, at de fleste af dine sokker snart har opbrugt deres levetid, og det er på tide at få udskiftet udvalget i strømpeskuffen, så vil vi mene, at der er tale om held i uheld. Det er det nemlig, da du nu kan anskaffe dig Undys strømper lavet af bambus og bomuld, som vi mener, er de bedste på markedet. Og hvem ønsker ikke at lave en udskiftning med de bedste, man kan få?

Bambussokker fra Undy er fremstillet af 40% bambus, hvilket har en masse fordele med sig. Det gør dem nemlig både svedtransporterende og antibakterielle. Bambus indeholder nemlig nogle ekstrakter, som er ideelle til at nedbryde bakterier, og man undgår derfor i højere grad bakterielle infektioner ved brug af bambussokker. Derudover er bambus godt til at absorbere sved samt fordampe det hurtigere, hvilket er yderst optimalt, hvis man har strømper på hele dagen under både f.eks. arbejde og træning, og man undgår derfor i højere grad lugt.

En anden fordel ved Undys bambussokker er måden de er fremstillet på. Vævningen på sokken er nemlig en 32 dobbelt, hvilket vil sige at vævningen er lavet dobbelt, som gør sokken utrolig slidstærk. Man ser oftest, at der går hul omkring tåen og hælen på sokken, da det er her, der er mest slid ved brug. Dette har vi her hos Undy også tænkt over, og vi har derfor tilføjet ekstra stof omkring hælen og tåen for at undgå huller. Det forstærker slidstyrken i høj grad, og du får derfor en rigtig holdbar sok, som holder i lang lang tid. Dertil er der også bomuld i sokken, som har den fordel at forstærke holdbarheden endnu mere. Alt sammen samtidig med at komforten er helt i top.

Smart koncept for sokker:

Vi kender alle til at strømpeindkøbet bliver udskudt, og det er sjældent man tager sig sammen til at gå ud og og købe nye, og det bliver derfor de gamle hullede, der bliver brugt igen og igen. Derfor har vi prøvet at finde en smart løsning på dette problem, så du ikke længere skal tænke på hullede sokker. Det kan nemlig løses ved at have et medlemskab hos Undy. Her får man 5 par nye sokker hver 3. måned til blot 189 kr. På den måde skal man ikke tænke på at gå ud og købe nye. Det har vi sørget for dig, og vi sender dem direkte til dig, og det bliver derfor nemt at skifte sine gamle hullede sokker ud med nye holdbare og flotte sokker fra Undy. Som medlem får man selvfølgelig gratis fragt hver gang. Hvis man ønsker at få 5 nye par oftere eller sjældnere kan man altid ændre dette inde på sin profil, og det er derfor nemt selv at styre, hvornår man ønsker at modtage nye sokker. Måske har du mange, der skal skiftes ud, og ønsker derfor mange nye indenfor kort tid eller måske vil du hellere skifte dem ud over en længere periode. Lige meget hvad du ønsker, så er det nemt at få opfyldt hos Undy.

Det er også muligt at købe vores lækre bambussokker udenfor et medlemsskab. Du kan nemlig bestille en 4-pack i blandede designs eller en 5-pack i sort bestående af henholdsvis 4 eller 5 par bambusstrømper til kun 199 kr. Derudover har vi en one-week-pack, hvori der er 7 par sokker – et par til hver dag af ugen. Mega smart og så til kun 249 kr.! Vi leverer fra dag til dag, og står du derfor akut og mangler nye sokker, så er vi på sagen! Med dette medlemskab er der ingen skjulte gebyrer eller binding. Det er altid muligt at gå ind på sin profil og opsige medlemskabet, hvis man ønsker det. Eller blot sætte det i bero i en periode. Et medlemskab er altså smart på mange måder. Du sparer nemlig også penge ved at være medlem, da du……….

Bredt udvalg af bambussokker:

Vi vil gerne opfylde så mange ønsker som muligt, og eftersom alle har forskellige præferencer på farven på sine sokker, har vi valgt at fremstille sokkerne i flere forskellige farver, så der er noget for enhver smag. Du kan finde sorte, grønne, grå og mørkeblå bambussokker hos Undy. Derudover har vi også fremstillet en tennissok af bomuld, som har en blå og rød kant, som kan pifte ethvert outfit op. Er du dermed til de mere klassiske sorte sokker eller til en mere livlig grøn, så har vi her hos Undy noget at tilbyde dig. Vi ved nemlig også, at det er vigtigt for de fleste at se præsentabel ud, og det er derfor ikke kun de smarte fordele, vi har tænkt over. Vi har nemlig også tænkt over, at det skal være en pæn sok, som gør, at man føler sig komfortabel og selvsikker, når man har den på.

Det er derfor en rigtig god ide at udskifte de gamle sokker i strømpeskuffen med sokker fra Undy, da de er lavet af materialer i høj kvalitet, som har en masse fordele med sig. Du kan dertil også pakke bekymringer om hullede sokker væk, da man med et medlemskab modtager lækre og holdbare sokker lige til døren uden du skal tænke over det. Aldrig skal du opleve hullede sokker igen. Dertil er det en rigtig god pris, fordi vi ved, at de fleste ikke gider bruge dyre domme på at købe strømper.
Ønsker du dermed sokker i høj kvalitet til en god pris, som bliver leveret direkte til dig, så er Undy svaret!

Har du set os?

Størrelsesguide

Mål rundt om brystkassen samt rundt om livet. Herefter kan du finde frem til din størrelse ved at bruge nedenstående skema.

Størrelse Mål om livet (cm.) Mål om brystkassen (cm.)
S 76 - 82 91 - 95
M 83 - 86 96 - 99
L 87 - 94 100 - 104
XL 95 - 101 105 - 109
XXL 102 - 107 110 - 117

Velkommen tilbage

Glemt dit kodeord?

Indtast venligst din email adresse og du vil herefter modtage et link med mulighed for at nulstille din adgangskode