Leder du efter billige boxershorts? - Undy.dk - Boxershorts til mænd

Billige boxershorts

Billige boxershorts

Model
Farve
Størrelse
Modtag i morgen

Levering med DAO365. Bestil inden kl 14.00 og få leveret imorgen

Er du på udkig efter billige boxershorts, som du vil elske at have på? Så er du kommet det helt rette sted. Her på siden kan du finde et væld af lækre boxershorts til enormt gode priser. Vi ved nemlig godt, at der er mange andre ting, der er sjovere at bruge penge på end nye underbukser. Derfor har vi også banket priserne på boxershorts – og vores andre typer herreunderbukser – helt i bund, således at det ikke behøver at vælte budgettet, når der er brug for nye boxershorts.

Spar 22%
GRATIS FRAGT
10-pak blandet boxershorts 10-pak blandet boxershorts
XL
kr.849,00
NYHED! Nu med Easy-Care
Ternet boxershorts Ternet boxershorts
M L XL XXL
kr.109,00
NYHED! Nu med Easy-Care
Flora boxershorts Flora boxershorts
S M L XL XXL
kr.109,00
NYHED! Nu med Easy-Care
Sorte boxershorts Sorte boxershorts
S M L XL XXL
kr.109,00
NYHED! Nu med Easy-Care
Marineblå boxershorts Marineblå boxershorts
S XL
NYHED! Nu med Easy-Care
GRATIS FRAGT
5-pak marineblå og ternet boxershorts 5-pak marineblå og ternet boxershorts
XL
NYHED! Nu med Easy-Care
GRATIS FRAGT
5-pak sorte boxershorts 5-pak sorte boxershorts
M L XL XXL
kr.449,00
NYHED! Nu med Easy-Care
GRATIS FRAGT
5-pak ternet og blomstret boxershorts 5-pak ternet og blomstret boxershorts
M L XL XXL
NYHED! Nu med Easy-Care
GRATIS FRAGT
10-pak marineblå og ternet boxershorts 10-pak marineblå og ternet boxershorts
XL
NYHED! Nu med Easy-Care
GRATIS FRAGT
5-pak sorte og marineblå boxershorts 5-pak sorte og marineblå boxershorts
S XL
NYHED! Nu med Easy-Care
GRATIS FRAGT
5-pak marineblå boxershorts 5-pak marineblå boxershorts
S XL
kr.449,00
NYHED! Nu med Easy-Care
GRATIS FRAGT
10-pak sorte og marineblå boxershorts 10-pak sorte og marineblå boxershorts
XL

Leder du efter billige boxershorts?

Boxershorts har det med at blive slidt op, fordi de ganske enkelt bliver vasket rigtig ofte. Ofte bliver stoffet ved elastikken hullet som det første. Hos undy er vores boxershorts lavet i solide, slidstærke materialer. Samtidig har vi skiftet stof elastikken ud med et mere solidt bælte. På den måde holder vores boxershorts længere. Her på siden kan du heldigvis få dem til utroligt gode priser, så tag blot et kig på vores store sortiment – vi lover dig, at du bliver overrasket over kvaliteten og prisen.

 

Boxershorts i højeste kvalitet

Selvom du her på siden kan få billige boxershorts til virkelig gode priser, betyder det heldigvis ikke, at der er blevet gået på kompromis med kvaliteten. Som vi også har været inde på, skal dine underbukser nemlig gerne kunne holde til at blive vasket en hel del gange, og derfor er det utroligt vigtigt, at de er fremstillet i holdbare og gode materialer, så du ikke gang på gang skal ud at købe nye boxershorts, fordi de gamle ikke kunne holde til noget.

De gode materialer er desuden med til at sikre dig den gode komfort. Der er ikke noget værre end at være iklædt tekstiler, som ikke er behagelige, og når der er tale om ens undertøj, er det blot endnu vigtigere, at der er blevet gjort noget ud af at vælge solide materialer i høj kvalitet. Du finder trods alt ikke nogen anden beklædningsgenstand, som sidder et mere intimt og vigtigt sted, end dine underbukser gør.

Derfor skal dine underbukser også være lavet i lækre materialer, som er rare at have på. Derudover har vi i vores designprocess helt udeladt vaskemærker og dårlig syninger. Istedet for at sy et helt bundt af hvide vaskemærker bag på, har vi valgt at trykke vaskeetiketterne bag på. Det er med til at give maksimal komfort, som du vil kunne mærke med det samme, når du tager vores boxershorts på.

 

Stilrene design til den moderne mand

For rigtig mange mennesker – mænd såvel som kvinder – betyder det meget at tage sig godt ud. Vi vil alle sammen gerne være den absolut bedste version af os selv, og det betyder for mange også, at man gerne vil se godt ud og være godt klædt på.

Selvom undertøjet ikke normaltvist kan ses, vil mange gerne have at også denne beklædningsgenstand lever op til ens stilmæssige standarder, og derfor kan du også finde masser af boxershorts i flotte design i sortimentet her på siden. Den moderne mand går ikke på kompromis med sin stil – heller ikke når det kommer til det absolut inderste lag, og derfor er der gjort meget ud af at designe boxershorts i stilrene design.

Du kan således udelukkende finde flotte boxershorts her på siden, og der er naturligvis mange forskellige modeller. Du kan således både finde nogle, som er ensfarvede og helt simple og nogle, som er mønstrede og måske lidt mere spraglede. Det vil sige, at der er noget for enhver smag i udvalget, for stil er en individuel sag, og derfor skal der naturligvis også være boxershorts for enhver.

 

Slip for at skulle shoppe boxershorts – køb et abonnement

Ønsker du, at du aldrig mere behøver at købe nye boxershorts, fordi det igen er ved at se tyndt ud i undertøjsskuffen? I så fald kan du nu oprette et abonnement på boxershorts her på Undy.dk. Gør du dét, vil du med faste mellemrum få tilsendt boxershorts, så du aldrig går ned solidt og komfortabelt undertøj.

Boxershortsene bliver således sendt direkte i din postkasse, og på den måde behøver du aldrig mere at bekymre dig om at købe nye boxershorts.

Vores hjemmeside bygger på gennemsigtighed, hvor du som kunde får adgang til dit eget kontrolpanel. Her fra har du mulighed for at sætte dit abonnement på pause fra dag til dag. Der er således ingen binding på vores abonnement. Ved at tilmelde dig abonnementet kan du starte med at modtage en prøvepakke, hvor prisen er helt i bund. Den koster nemlig kun 19 kr.

Udover at det er yderst belejligt at få tilsendt nye boxershorts uden overhovedet at skulle gøre andet end at oprette abonnementet, så kan du faktisk også spare mange penge ved at gøre det på denne måde. Her på Undy.dk har vi i forvejen nogle gode priser, og hvis du tegner et abonnement, bliver det faktisk endnu billigere. Bestiller du den i dag, modtager du den allerede imorgen tidlig inden kl 7. Også i weekenden. 10 dage efter sender vi dig den første Undy-boks og herefter vil vi sende 2 par underbukser ud hvert kvartal.

Der er altså masser af gode grunde til at købe dine nye, billige boxershorts fra Undy.dk, hvad end det er på abonnement eller som engangsbestilling. Underbukserne er flotte, behagelige og i god kvalitet, og når du så tilmed kan få dem til en god pris, kan det vist ikke blive meget bedre.

Billige boxershorts i høj kvalitet
Her på siden kan du altså finde et stort udvalg af underbukser til mænd – herunder masser af lækre boxershorts. Fælles for dem alle er, at der er fokus på den gode kvalitet og at komforten er helt i top.

Derudover vægter vi design højt, og derfor er også det designmæssige på plads, når du vælger at købe nye boxershorts fra Undy.dk. Den stilbevidste mand vil gerne se godt ud fra inderst til yderst, og derfor skal dine boxershorts naturligvis også leve op til dine stilmæssige standarder.

Vores ønske er at levere billige og flotte boxershorts, som du ganske enkelt vil elske at tage på.

Har du set os?

Størrelsesguide

Mål rundt om brystkassen samt rundt om livet. Herefter kan du finde frem til din størrelse ved at bruge nedenstående skema.

Størrelse Mål om livet (cm.) Mål om brystkassen (cm.)
S 76 - 82 91 - 95
M 83 - 86 96 - 99
L 87 - 94 100 - 104
XL 95 - 101 105 - 109
XXL 102 - 107 110 - 117

Velkommen tilbage

Glemt dit kodeord?

Indtast venligst din email adresse og du vil herefter modtage et link med mulighed for at nulstille din adgangskode