images

Find billige underbukser til mænd

  Find billige underbukser til mænd

  Farve
  • Ensfarvet
  • Med print
  Størrelse

  Størrelsesguide

  Modtag i morgen

  Levering med DAO365.

  Bestil inden kl 14.00 og få

  leveret imorgen

  Underbukser er ikke ligefrem en af de ting, man glædeligt bruger sine penge på. Det er imidlertid i vid udstrækning en nødvendighed, og derfor kan vi også berolige dig med, at du her på siden kan finde et væld af billige underbukser til mænd. Vi ved nemlig godt, at de færreste ønsker at bruge flere penge end højst nødvendigt på denne post, og derfor har vi gjort det nemt for dig at få fingrene i stilfulde herreunderbukser til gode priser.

  Tilbud
  10-pak sorte boxerbriefs med sort bælte10-pak sorte boxerbriefs med sort bælte
  Tilbud
  10-pak hvide boxerbriefs10-pak hvide boxerbriefs

  10-pak hvide boxerbriefs


  DKK1.090,00 DKK799,00
  Tilbud
  10-pak forskellig ensfarvet boxerbriefs10-pak forskellig ensfarvet boxerbriefs
  Tilbud
  10-pak ensfarvet boxershorts10-pak ensfarvet boxershorts

  10-pak ensfarvet boxershorts


  DKK1.090,00 DKK849,00
  Tilbud
  10-pak blandet boxershorts10-pak blandet boxershorts

  10-pak blandet boxershorts


  DKK1.090,00 DKK849,00

  At priserne er i bund betyder heldigvis ikke, at der bliver gået på kompromis med kvaliteten. Når det kommer til underbukser, er det nemlig utroligt vigtigt, at der for eksempel er tænkt over, hvilke materialer der bliver brugt. Underbukserne sidder trods alt på dine intime områder, og derfor er det særligt vigtigt, at kvaliteten er i top. Det er med til at sikre dig den gode komfort.

  Her på Undy.dk kan du derfor udelukkende finde underbukser i allerhøjeste kvalitet, således at du kan føle dig godt tilpas hele dagen igennem. Du får altså gode underbukser til gode priser – ganske enkelt.

  Kvalitet og komfort af bedste skuffe

  Her hos Undy.dk går vi altså hverken på kompromis med kvaliteten eller komforten. Dine underbukser skal gerne være behagelige at have på hele dagen, uanset hvad du måtte foretage dig. Derfor er det utroligt vigtigt, at komforten er i højsædet i designprocessen, og det kan du være sikker på, at den har været med underbukser fra vores brede sortiment.

  Der er således lagt meget vægt på at designe herreunderbukser, som giver dig den absolut mest optimale komfort. Vi har bl.a. helt udeladt irriterende vaskemærker, og istedet for printet dem direkte på stoffet. Derudover har vi valgt at fjerne irriterende syninger og fundet et design der er udviklet med komfort i fokus. Det vil du tydeligt kunne mærke, når du prøver vores underbukser første gang.

  Stilrene design til den stilbevidste mand

  For mange af os er det vigtigt at se godt ud og at være klædt ”ordentligt” på. Hvordan vi ser ud, er simpelthen en del af vores identitet, og derfor er der også rigtig mange mennesker, der bruger både tid og energi såvel som mange penge på at se godt ud – fra inderst til yderst.

  Når du handler her på siden, behøver du dog ikke at bruge mange penge, og det kræver faktisk heller ikke en masse tid og energi. Vi forhandler nemlig udelukkende vores egne lækre herreunderbukser i stilrene design, så du kan roligt tage et kig på sortimentet. Dine underbukser er det første lag af dit outfit, og derfor skal disse naturligvis være af høj designmæssig kaliber. Det kan du være sikker på, at de er, når du køber dine nye underbukser her hos Undy.dk. Derfor kan du i stedet bruge mere tid på at gennemtænke resten af dit outfit, så du kan være den absolut skarpeste version af dig selv hver eneste dag.

  Underbukser på abonnement

  I den travle hverdag kan det være svært både at præstere på jobbet eller studiet, huske alle de praktiske gøremål og samtidig have tid til at pleje sig selv og sit udseende. For at gøre det lidt nemmere for dig, har vi lavet en smart abonnementsløsning her hos Undy.

  Det går ganske enkelt ud på, at du tilmelder dig som Undy-abonnent, hvorefter du med faste intervaller får tilsendt lækre, stilrene underbukser til enormt gode priser. På den måde behøver du ikke at bruge tid på at købe nye underbukser eller være bange for, at du glemmer at få dem købt, før der er fuldkomment lavvande i undertøjsskuffen.

  Som kunde hos os får du adgang til dit helt eget login, hvor du har mulighed for nemt at vælge hvilke underbukser du ønsker tilsendt næste gang eller f.eks. at sætte abonnement på pause. Det kan gøres fra dag til dag. Der er således ingen binding på vores abonnement og det er med til at give dig 100% kontrol over hvor ofte du ønsker at modtage vores undersbukser.

  Det er smart, enkelt og nemt, og tilmed er det en billig løsning. Underbukserne her på siden er nemlig i forvejen til gode priser, og med en abonnementsløsning bliver det endnu billigere for dig at have godt, solidt undertøj til at ligge i skuffen derhjemme. Når du køber lidt flere underbukser ad gangen bliver det nemlig endnu billigere, og dermed er der gode penge at spare ved at oprette et abonnement på underbukser her hos Undy.dk.

  Et abonnement på underbukser fra Undy sikrer dig altså stilsikkert og komfortabelt herreundertøj til gode priser, og tilmed bliver du sparet for en masse besvær.

  Opretter du dig som abonnent på underbukser, vil du jævnligt få tilsendt nye, lækre underbukser lige til postkassen. De kommer naturligvis i en flot og praktisk æske, og så kan du være fuldkommen sikker på altid at have nok underbukser derhjemme. Der er nemlig ikke noget værre end at indse, at de fleste af ens underbukser efterhånden er slidt op, og at man desuden ikke lige har fået vasket, hvorved man står tilbage med et par gamle, slidte underbukser, som hverken er særligt behagelige eller særligt pæne. 

  Det problem er du helt og holdent ude over som abonnent hos Undy.

  Gode underbukser til gode priser

  Hos Undy.dk er det gjort ganske simpelt for dig at handle undertøj. Du kan nemlig være fuldkomment sikker på, at alle de mange design her på siden er af højeste kvalitet med fokus på den gode komfort. Tilmed kan du få alle produkterne til yderst favorable priser, så er du på udkig efter billige underbukser til mænd, er du kommet det helt rette sted hen.

  Der er et stort udvalg af kvalitetsunderbukser i forskellige design og pasforme, således at du kan være sikker på at finde nogle, som passer til dine behov og ønsker, uanset om du er til løsere boxershorts, briefs med et strammere fit eller helt klassiske tights i god kvalitet.

  Gå ikke glip af vores tilbud

  Størrelsesguide

  Mål rundt om brystkassen samt rundt om livet. Herefter kan du finde frem til din størrelse ved at bruge nedenstående skema.

  StørrelseMål om livet (cm.)Mål om brystkassen (cm.)
  S76 - 8291 - 95
  M83 - 8696 - 99
  L87 - 94100 - 104
  XL95 - 101105 - 109
  XXL102 - 107110 - 117