Billige underbukser i høj kvalitet ⇒ Undy.dk ⇒ Ultra behagelige hver dag

Billige underbukser - Lagersalg

Det siger vores kunder

Billige underbukser - Lagersalg

Model
Farve
Størrelse
Modtag i morgen

Levering med DAO365. Bestil inden kl 14.00 og få leveret imorgen

Her finder du en række billige underbukser vi har til salg så længe lager haves. Alle vores underbukser i kategorien billige underbukser er restpartier eller underbukser vi kun har i specifikke størrelser. Har vi derfor ikke de underbukser du leder efter, så kan du se vores regulære udvalg af 5/1o-paks underbukser her. Alle vores billige underbukser er lavet i slidstærke materiale og produceret på vores familieejet fabrik i Istanbul. Vores boxerbriefs er designet uden vaskemærker og med længere ben, der gør at de ikke kryber op i løbet af dagen. Det gør dem ultra behagelige hele dagen. Så leder du efter nogle nye billige underbukser, så hold øje med siden her. Vi skifter løbende ud i de underbukser vi har under kategorien.

Tilbud
10-pak blandet designs boxershorts 10-pak blandet designs boxershorts
SPAR 50%
DKK1.090,00 DKK545,00
Tilbud
5-pak prikket boxershorts 5-pak prikket boxershorts
S
SPAR 35%
DKK449,00 DKK299,00
Tilbud
10-pak hvide og prikket boxershorts 10-pak hvide og prikket boxershorts
S
SPAR 50%
DKK1.090,00 DKK545,00

Du kender det helt sikkert: Beholdningen i undertøjsskuffen er igen ved at være lav, men det er sidst på måneden, så du orker faktisk ikke rigtig at skulle til at bruge penge på nye underbukser, når der nu er så meget andet sjovt at bruge penge på. Så må de gamle, slidte modeller i stedet holde lidt endnu.  Sådan behøver det heldigvis slet ikke at være, for her på Undy.dk kan du få billige underbukser til ekstremt gode priser.

Vi ved nemlig godt, at underbukseposten ikke er den sjoveste at smide en masse penge efter, og derfor har vi banket vores priser helt i bund, så du uden de helt store økonomiske grublerier kan få nye underbukser. Derfor gør det ingen forskel, om det er først eller sidst på måneden, for med de favorable priser du vil finde her på siden, kan nye underbukser presses ind i ethvert budget.

Billige underbukser i god kvalitet

At der er skruet helt ned for prisblusset her hos Undy.dk betyder dog ikke, at der er blevet sparet på de gode kvalitetsmaterialer. Der er nemlig ikke noget værre end at have et par underbukser af dårlig kvalitet på. De sidder trods alt et sted, hvor komforten er ekstra vigtig, og derfor nytter det heller ikke noget, at underbukserne er lavet af dårlige materialer, som ikke er rare at have tæt på kroppen, og som derudover heller ikke kan holde til noget.

Komfort og design er i højsædet

Netop komforten er noget af det, der er i højsædet her hos Undy.dk. Dine underbukser skal nemlig sidde lige akkurat, som du gerne vil have det, så du kan føle dig godt tilpas – hele dagen. Derfor er der gjort meget ud af at skabe underbukser, hvor komforten er helt i top. Det skal helst ikke virke hæmmende eller ligefrem direkte irriterende at have underbukser på, og derfor er det også nødvendigt med underbukser, hvor der er gjort noget ud af at sikre dig den gode komfort.

Vi har sørget for at der ikke er nogle irriterende syninger og valgt et design der er ultra behageligt.  Derudover har vi helt udeladt store bundter af hvide vaskemærker der kan irritere huden. Istedet har vi trykket vores vaskeinformationer direkte på stoffet. Det gør dem utrolig behagelige at have på og det vil du kunne mærke, når du prøver underbukserne for første gang.

At komforten er helt i top udelukker heldigvis ikke et godt design. For rigtig mange mennesker betyder det nemlig meget at se godt ud fra top til tå – og fra inderst til yderst. Derfor kan du også finde massevis af lækre billige underbukser til gode priser og i flotte design her på siden. Den stilbevidste mand skal naturligvis ikke gå på kompromis, når det kommer til det inderste lag, og netop derfor kan du finde masser af flotte, slidstærke og komfortable underbukser til gode priser lige her på siden.

Abonnement på billige underbukser

Udover at du kan købe dine nye underbukser her og nu hos Undy.dk, har du faktisk også mulighed for at oprette dig som abonnent på underbukser, hvorved du med faste mellemrum vil få tilsendt nye underbukser, så du aldrig går ned på undertøj. Underbukserne leveres med faste intervaller i smarte og praktiske bokse direkte i din postkasse.

På den måde behøver du aldrig at bekymre dig om at få købt nye underbukser, for de kommer ganske enkelt til dig, uden at du overhovedet behøver at røre en finger. Når først du er oprettet som abonnent, går det helt af sig selv derfra, og så er du fremover fri for at skulle købe nye underbukser.

Som kunde hos Undy sørger vi for, at du får adgang til dit eget brugerlogin der giver dig 100% kontrol over dit abonnement. Du kan således fra dag til dag sætte dit abonnement på pause eller opsige det. Vores koncept bygger på gennemsigtighed, hvor du som kunde aldrig er bundet af noget. Du bestemmer dermed helt selv hvornår du ønsker at modtage din næste undy-boks.

Når du tilmelder dig vores abonnement kan du først vælge at modtage en prøvepakke til kun 19 kr. Den kan du modtage allerede dagen efter inden kl 07.00 om morgen. Også i weekenden. 10 dage efter modtager du den første undy-boks og herefter sender vi 2 par billige underbukser til dig og herefter modtager du 2 nye hvert kvartal. Prisen per forsendelse er efterfølgende 189 kr. for 2 par underbukser. 

Ved at gøre det på denne måde er du desuden sikker på, at det aldrig bliver helt kritisk med beholdningen i undertøjsskuffen. Man opdager nemlig typisk først, at man mangler underbukser, når man lige pludselig står uden flere tilbage en morgen eller åbner skuffen og bliver mødt af synet af et par gamle, slidte sager, som burde have været smidt ud for længst. Vil du undgå dette, skal du blot oprette et abonnement på underbukser, og så er der altid nye, lækre underbenklæder at tage på.

Det sparer dig altså for en masse bøvl og besvær at have et abonnement på underbukser, og desuden kan det spare dig for en masse penge. Her hos Undy.dk er priserne i forvejen skruet helt i bund, og med et abonnement på underbukser kan du faktisk spare endnu flere penge. Det er altså både en billig løsning og en smart og enkel måde at undgå totalt lavvande i undertøjsskuffen på.

Billige underbukser fra Undy.dk

Hvad end du er interesseret i et abonnement på underbukser, eller du blot mangler nogle nye billige underbukser lige nu, finder du begge dele på undy.dk. Der er masser af forskellige modeller, således at du kan finde nogle, som passer perfekt til dine præferencer og behov.

Alle vores underbukser er lavet i flotte, stilrene design og i lækre materialer, og du kan i sortimentet finde alt lige fra boxershorts til briefs og tights. Der er altså noget for enhver smag, og der er dermed også temmelig gode chancer for, at du kan finde nogle underbukser i vores store sortiment, der falder i din smag.

Størrelsesguide

Mål rundt om brystkassen samt rundt om livet. Herefter kan du finde frem til din størrelse ved at bruge nedenstående skema.

Størrelse Mål om livet (cm.) Mål om brystkassen (cm.)
S 76 - 82 91 - 95
M 83 - 86 96 - 99
L 87 - 94 100 - 104
XL 95 - 101 105 - 109
XXL 102 - 107 110 - 117