Boxershorts i høj kvalitet - Undy.dk - Undertøj på abonnement

Boxershorts

Boxershorts

Model
Farve
Størrelse
Modtag i morgen

Levering med DAO365. Bestil inden kl 14.00 og få leveret imorgen

De mange boxershorts her på siden er fremstillet i de absolut bedste materialer, således at det vil være rart for dig at tage dem på – gang på gang. De gode materialer er både med til at sikre dig den gode komfort og at du ikke igen og igen er nødt til at købe nye boxershorts, fordi de gamle ganske enkelt er blevet slidt op.

Spar 22%
GRATIS FRAGT
10-pak blandet boxershorts 10-pak blandet boxershorts
XL
kr.849,00
NYHED! Nu med Easy-Care
Ternet boxershorts Ternet boxershorts
M L XL XXL
kr.109,00
NYHED! Nu med Easy-Care
Flora boxershorts Flora boxershorts
S M L XL XXL
kr.109,00
NYHED! Nu med Easy-Care
Sorte boxershorts Sorte boxershorts
S M L XL XXL
kr.109,00
NYHED! Nu med Easy-Care
Marineblå boxershorts Marineblå boxershorts
S XL
NYHED! Nu med Easy-Care
GRATIS FRAGT
5-pak marineblå og ternet boxershorts 5-pak marineblå og ternet boxershorts
XL
NYHED! Nu med Easy-Care
GRATIS FRAGT
5-pak sorte boxershorts 5-pak sorte boxershorts
S M L XL XXL
kr.449,00
NYHED! Nu med Easy-Care
GRATIS FRAGT
5-pak ternet og blomstret boxershorts 5-pak ternet og blomstret boxershorts
M L XL XXL
NYHED! Nu med Easy-Care
GRATIS FRAGT
10-pak marineblå og ternet boxershorts 10-pak marineblå og ternet boxershorts
XL
NYHED! Nu med Easy-Care
GRATIS FRAGT
5-pak sorte og marineblå boxershorts 5-pak sorte og marineblå boxershorts
S XL
NYHED! Nu med Easy-Care
GRATIS FRAGT
5-pak marineblå boxershorts 5-pak marineblå boxershorts
S XL
kr.449,00
NYHED! Nu med Easy-Care
GRATIS FRAGT
10-pak sorte og marineblå boxershorts 10-pak sorte og marineblå boxershorts
S XL

Boxershorts i høj kvalitet

Det er en yderst individuel sag, hvordan man helst vil have ens underbukser til at sidde – for nogle er strammere briefs den perfekte løsning, og for andre er løse og komfortable boxershorts det helt ideelle. Uanset hvilken slags underbukser du er tilhænger af, kan du her på siden finde et bredt udvalg af netop underbukser– herunder masser af lækre boxershorts til mænd.

Boxershorts bliver ofte slidt op i stoffet rundt om elastikken, fordi de ganske enkelt bliver vasket oftere end andre beklædningsgenstande. Hos undy har vi skiftet stof elastikken ud med et mere solidt elastik bælte. På den måde holder vores boxershorts længere.

Vi ved nemlig godt, at der er rigtig mange andre ting, der er sjovere at bruge penge på end nye boxershorts i tide og utide, og derfor skal dine boxershorts også gerne kunne holde til at blive vasket mange gange. Det kan de heldigvis, hvis du vælger at købe dem her på Undy.dk, hvor kvaliteten bliver vægtet højt.

Komfort og design går op i en højere enhed

Udover at kvalitetsmaterialerne er med til at sikre dig et holdbart produkt, som du kan få glæde af i lang tid frem, er det også med til at sikre dig den gode komfort. Netop komforten er i højsædet for os, for der er trods alt ikke noget andet stykke tøj, der sidder et vigtigere eller mere intimt sted, end dine boxershorts gør.

Derfor er det ganske enkelt altafgørende, at de er komfortable at have på, så du hverken føler dig hæmmet af dem eller finder dem irriterende eller ligefrem ubehagelige at have på. De skal ikke være til gene, og du skal faktisk helst nærmest ikke bemærke, at du har dem på.

Det har vi sikret ved at designe en model uden irriterende syninger og uden store bundter af hvide mærker med vaskeinformationer. I stedet for har vi trykket vaskeinformationer direkte på stoffet. Det vil du tydeligt kunne mærke, når du prøver vores boxershorts første gang.

At komforten er sat højt her hos Undy.dk betyder heldigvis ikke, at der bliver gået på kompromis med det designmæssige. Den moderne mand vil nemlig gerne se godt ud fra inderst til yderst, og derfor kan du her på siden også udelukkende finde boxershorts i solide og flotte design.

Der er lidt for enhver smag, og du kan derfor også finde både nogle enkle og helt klassiske modeller og nogle lidt mere spraglede og anderledes modeller. Fælles for dem alle er, at der er gjort noget ud af at få komfort og design til at gå op i en højere enhed, og det skulle meget gerne resultere i, at du her på siden finder boxershorts til mænd, som lever op til alle dine krav og forventninger til både design, kvalitet og komfort.

Boxershorts på abonnement

Vores mange forskellige boxershorts til mænd kan tilmed fås på abonnement, hvis du lidt for tit oplever, at der ikke er flere rene underbukser i skuffen. Selvom man køber kvalitetsundertøj, kan man ikke komme uden om, at det af og til er nødvendigt at købe nyt, for dine boxershorts bliver uundgåeligt en del mere slidt, end mange andre beklædningsgenstande gør.

Med et abonnement på boxershorts fra Undy.dk er du imidlertid fri for nogensinde igen at skulle købe nye boxershorts. Du vil nemlig med jævne mellemrum få tilsendt nye boxershorts i en smart og praktisk lille boks, der passer i størrelsen til at kunne komme direkte i din postkasse

På den måde er du altid sikret nye boxershorts i undertøjsskuffen, og du behøver aldrig mere selv at bekymre dig om at få dem købt. Det er ganske nemt og ligetil, og det er i sandhed en befrielse at få tilsendt nyt undertøj, uden at man overhovedet behøver at gøre noget for det.

Vores filosofi bygger på gennemsigtighed og du har dermed som kunde hos undy.dk 100% kontrol over dit abonnement. Du får adgang til et brugerlogin, når du købet et abonnement. Her kan du sætte det på pause eller bestemme hvornår du vil have næste undy-boks tilsendt. Alt sammen kan gøres fra dag til dag, så der dermed ingen binding er, når du handler hos undy.dk.

Denne abonnementsløsning er altså virkelig praktisk og belejlig, og derudover er det faktisk en billig løsning. Med et abonnement på boxershorts får du nemlig dine boxershorts til en endnu skarpere pris, end du i forvejen kan få dem til her på siden. Det er altså både billigt, nemt og belejligt. Hvad mere kan man bede om?

Nye boxershorts til mænd på ingen tid

God kundeservice er nøglen til succes, og det bestræber vi os derfor altid på at yde. Vores fornemste opgave er at tilbyde dig boxershorts, som lever op til alle dine behov og krav. De skal være lige akkurat, som du gerne vil have dem, og vi stopper derfor heller ikke før, du er tilfreds.

Når du bestiller her på siden, modtager du desuden hurtigt din pakke, og faktisk kan du hoppe i dine nye boxershorts efter blot 1-2 dage. Også i weekenden. Leveringen er naturligvis ganske sikker, og det samme gælder selve handelsprocessen. Du kan altså roligt købe dine nye boxershorts her på siden, og vi vil også meget gerne hjælpe og guide dig igennem processen, hvis der er brug for det.

Er der noget på siden, der giver anledning til spørgsmål, skal du ikke tøve med at kontakte os, så vi kan finde den helt rette løsning for dig. Du kan enten skrive til os her på hjemmesidens chat eller kontakte os på telefonen, så du er sikker på at få fingrene i de helt perfekte boxershorts, som du vil elske at have på dag efter dag.

Køb dine nye boxershorts her på siden

Her på Undy.dk kan du altså finde et bredt udvalg af boxershorts til mænd i høj kvalitet. Der bliver aldrig gået på kompromis med hverken kvalitet eller design, og dermed får du eksklusive boxershorts i flotte, stilrene design, som tilmed er rare at have på.

At du desuden kan få dem til en god pris, og derudover har mulighed for at få dem på abonnement, gør kun sagen endnu bedre. Hvis du mangler nye boxershorts, er der altså masser af gode grunde til at købe dem her på siden, så tag et kig på vores store sortiment allerede nu.

Har du set os?

Størrelsesguide

Mål rundt om brystkassen samt rundt om livet. Herefter kan du finde frem til din størrelse ved at bruge nedenstående skema.

Størrelse Mål om livet (cm.) Mål om brystkassen (cm.)
S 76 - 82 91 - 95
M 83 - 86 96 - 99
L 87 - 94 100 - 104
XL 95 - 101 105 - 109
XXL 102 - 107 110 - 117

Velkommen tilbage

Glemt dit kodeord?

Indtast venligst din email adresse og du vil herefter modtage et link med mulighed for at nulstille din adgangskode