Gode boxershorts tilbud - Undy.dk - Kvalitets boxershorts på abonnement

Boxershorts tilbud

Boxershorts tilbud

Model
Farve
Størrelse
Modtag i morgen

Levering med DAO365. Bestil inden kl 14.00 og få leveret imorgen

Der er rigtig mange ting her i verden, som er sjovere at bruge sine penge på end nyt undertøj. Derfor ønsker mange også at købe deres boxershorts til gode priser, og tilhører du denne gruppe, er du heldigvis kommet det helt rette sted hen. Her på siden kan du nemlig finde et væld af lækre boxershorts tilbud til skarpe priser.

Vi ser ingen grund til, at du skal bruge flere penge end højst nødvendigt på dine boxershorts, og derfor har vi også skruet så langt ned for priserne som overhovedet muligt. Vi producerer direkte på fabrikken uden nogle mellemled og står selv for alt indkøb hos underleverandører. På den måde kan vi skrue prisen helt i bund uden at gå på kompromis med design og kvalitet.

GRATIS FRAGT
10-pak blandet boxershorts 10-pak blandet boxershorts
S M L XL
Spar 22%
kr.849,00
GRATIS FRAGT
5-pak marineblå og ternet boxershorts 5-pak marineblå og ternet boxershorts
S M L XL
NYHED! Nu med Easy-Care
kr.449,00
GRATIS FRAGT
5-pak sorte boxershorts 5-pak sorte boxershorts
S M L XL XXL
NYHED! Nu med Easy-Care
kr.449,00
GRATIS FRAGT
5-pak ternet og blomstret boxershorts 5-pak ternet og blomstret boxershorts
S M L XL XXL
NYHED! Nu med Easy-Care
kr.449,00
GRATIS FRAGT
10-pak marineblå og ternet boxershorts 10-pak marineblå og ternet boxershorts
M L XL
NYHED! Nu med Easy-Care
kr.849,00
GRATIS FRAGT
5-pak sorte og marineblå boxershorts 5-pak sorte og marineblå boxershorts
S M L XL
NYHED! Nu med Easy-Care
kr.449,00
GRATIS FRAGT
5-pak marineblå boxershorts 5-pak marineblå boxershorts
S M L XL
NYHED! Nu med Easy-Care
kr.449,00
GRATIS FRAGT
10-pak sorte og marineblå boxershorts 10-pak sorte og marineblå boxershorts
S M L XL
NYHED! Nu med Easy-Care
kr.849,00

Billige boxershorts i god kvalitet

At vi har banket priserne helt i bund betyder heldigvis ikke, at kvaliteten ikke er i top. Vi gør således meget ud af at kunne tilbyde dig solide boxershorts i gode kvalitetsmaterialer. Det er med til at sikre dig boxershorts, som faktisk kan holde til noget, samtidigt med at de er behagelige at have på. Vores boxershorts er produceret i poplin, der er 100% bomuld. Vævninger er ekstra fine for at gøre dem så behagelige som mulige.

Dine boxershorts bliver typisk hurtigere slidt, end mange andre beklædningsgenstande gør, og for at undgå gang på gang at skulle købe nye boxershorts, må du nødvendigvis også gå efter nogle i god kvalitet. Hos Undy har vi sikret os at vores underbukser bliver produceret i det helt rigtige materiale. Vi har selv besøgt et dusin forskellige stofproducenter i Tyrkiet og kan stå inde for kvaliteten.

Materialet er med til at give dig et holdbart produkt, som du kan have glæde af i lang tid frem, samtidig med, at det også giver dig den absolut bedste komfort. Du kender helt sikkert den ubehagelige følelse af at være iklædt et stykke tøj, som bare virkelig ikke er behageligt fordi det er lavet i et forkert materiale. Der er få ting, der er værre, og især når det kommer til ens underbukser, skal materialerne gerne være helt perfekte.

Der er ikke nogen anden beklædningsgenstand, der sidder et mere intimt sted, og derfor er det særligt vigtigt, at netop dine boxershorts er i god kvalitet, så de er rare at have på. Med et materiale som poplin i 100% bomuld er du garanteret maksimal komfort.

Komfortable boxershorts, du vil elske at hoppe i

I forhold til materialerne er der altså tænkt meget over, at dine boxershorts skal være behagelige at have på. Det er der naturligvis også i designprocessen, hvor komforten derfor er vægtet utroligt højt. Du skal helst nærmest ikke bemærke, at du har dine boxershorts på, og du skal kunne have dem på uden at blive generet af dem – hele dagen lang. Derfor er det også vigtigt, at der er fokus på komforten, og det er der, når du vælger at købe dine boxershorts her hos Undy.dk. 

Vi har i vores designprocess helt udeladt vaskemærker og dårlig syninger. Istedet for at sy et helt bundt af hvide vaskemærker bag på, har vi valgt at trykke vaskeetiketterne bag på. Det er med til at give maksimal komfort, som du vil kunne mærke med det samme, når du tager vores boxershorts på.

Vores fornemste opgave er nemlig at give dig boxershorts, som du vil elske at hoppe i gang på gang, og derfor har vi også gjort meget ud af at sikre den gode komfort. At du tilmed kan få de komfortable sager til yderst favorable priser, gør kun det hele endnu bedre.

Boxershorts lige til døren

Hvis man står og mangler nye boxershorts, nytter det ikke noget, at man skal vente længe på dem. Derfor leverer vi også dine nye underbenklæder på blot 1-2 dage, så du hurtigt kan få fyldt undertøjsskuffen op med nye, smarte boxershorts.

Leveringen er selvfølgelig fuldkommen sikker, og det samme gælder købsprocessen her på siden. Du kan roligt handle på Undy.dk, og skulle du have nogle spørgsmål eller bekymringer, er du mere end velkommen til at kontakte os enten pr. e-mail eller på telefonen. Vi sidder klar til at hjælpe og guide dig, så du kan finde den absolut bedste løsning for dig.

Vi ønsker at du skal få fat i nogle boxershorts, som du vil elske at hoppe i, og derfor går vi også langt for at yde den absolut bedste kundeservice, vi kan. Du skal derfor ikke tøve med at kontakte os, for vi vil hellere end gerne hjælpe.

Abonnement – et endnu bedre boxershorts tilbud

Igennem Undy tilbyder vi også en abonnementsløsning, der sikrer dig et endnu bedre tilbud på boxershorts. Vi forsøger at innovere branchen ved at tilbyde kvalitetsundertøj igennem billige abonnementsløsninger. Vi sørger dermed for at du aldrig skal tænke på at købe undertøj igen.

Vores hjemmeside bygger på gennemsigtighed, hvor du som kunde får adgang til et brugervenligt kontrolpanel. Her er det er muligt fra dag til dag at sætte abonnementet på pause eller helt at stoppe det. Når du tilmelder dig vores abonnement har du altså 100% kontrol over hvornår vi skal sende en ny undy-boks til dig.

Ved at tilmelde dig vores abonnement, kan du vælge først at modtage en prøvepakke til kun 19 kr. Den modtager du dagen efter inden kl 07.00 direkte i din postkasse. Også i weekenden! 10 dage efter sender vi dig den første æske med to par boxershorts. Herefter modtager du en lille boks med nye boxershorts hver 3. måned. De bliver sendt direkte til din postkasse og så har du altså igen nye boxershorts i undertøjsskuffen. Det er utroligt smart, og det er med til at sikre, at du aldrig løber tør for netop denne beklædningsgenstand. Prisen for fremtidige forsendelser er kun 189 kr. for 2 par underbukser. Husk at du kun betaler for de underbukser vi sender til dig. 

De fleste af os opdager først, at vi mangler nye boxershorts, når der lige pludselige en dag ikke er andet end et par gamle, slidte af slagsen tilbage, og vil du undgå at nå dertil, kan du altså gøre det ved at oprette et abonnement på boxershorts.

Tilmed er det en billig løsning. Vi har i forvejen presset priserne i bund her på siden, og med et abonnement bliver det faktisk endnu billigere. Vil du have dine nye boxershorts til den absolut bedste pris, skal du altså overveje at blive abonnent her hos Undy.dk. Det er både billigt og belejligt.

Find dine nye boxershorts her på siden

Her hos Undy.dk kan du således finde masser af slidstærke og behagelige boxershorts til enormt gode priser. Du er tilmed sikret et lækkert design, når du vælger at købe dine boxershorts her hos os, for du vil naturligvis gerne være godt klædt på fra inderst til yderst.

Vi forsøger at få pris, kvalitet og design til at gå op i en højere enhed, og derfor kan du her på siden finde masser af kvalitetsboxershorts i flotte design til skarpe priser. Tag et kig på vores store sortiment – der er lidt for enhver smag, så der skal helt sikkert også nok være nogle boxershorts, som passer perfekt ind i netop din undertøjsskuffe. 

Har du set os?

Størrelsesguide

Mål rundt om brystkassen samt rundt om livet. Herefter kan du finde frem til din størrelse ved at bruge nedenstående skema.

Størrelse Mål om livet (cm.) Mål om brystkassen (cm.)
S 76 - 82 91 - 95
M 83 - 86 96 - 99
L 87 - 94 100 - 104
XL 95 - 101 105 - 109
XXL 102 - 107 110 - 117

Velkommen tilbage

Glemt dit kodeord?

Indtast venligst din email adresse og du vil herefter modtage et link med mulighed for at nulstille din adgangskode