Briefs til mænd - Undy.dk - kvalitets briefs til mænd

Briefs

Det siger vores kunder

Briefs

Model
Farve
Størrelse
Modtag i morgen

Levering med DAO365. Bestil inden kl 14.00 og få leveret imorgen

Briefs fra Undy er produceret med komforten i fokus. Hos Undy har vi fjernet alle vaskemærker der kradser i lænden og i stedet printet vaskeinformationerne direkte på stoffet. Derudover har vi forlænget benene på vores briefs, så de ikke kryber op i løbet af dagen. Det betyder, at vores briefs er ultra behagelige at have på hele dagen.

S M L XL XXL 3XL
NYHED
DKK109,00
S M L XL XXL 3XL
NYHED
DKK109,00
S M L XL XXL 3XL
S M L XL XXL 3XL
SPAR 10%
DKK327,00 DKK295,00
S M L XL XXL 3XL
SPAR 10%
DKK327,00 DKK295,00
S M L XL XXL
Begrænset antal
DKK109,00
S M L XL XXL 3XL
S M L XL XXL 3XL
S M L XL XXL 3XL
S M L XL XXL 3XL
DKK109,00
S M L XL XXL
S M
S M L XL XXL
DKK109,00

Vores briefs kommer i mere end 14 forskellige prints og farver. Alle vores farver er designet i den samme ultra behagelige model der er kendetegnet ved at have ekstra lange ben. Det betyder, at vores underbukser ikke kryber op og dermed bliver siddende hele dagen.


Alle mænd har prøvet at have et par boxer briefs, som ved træning, løb eller cykling kravler op i skridtet. Det kan være til stor irritation og selvfølgelig ubehag. Dette problem har vi i Undy, været fokuseret på at eliminere og løfte selve oplevelsen af at have vores underbukser i din undertøjsskuffe. Har du først prøvet vores boxer briefs, vil du opleve, at vi har fokus på komforten.


Som et ekstra led for at højne komforten, har vi derudover valgt ikke at have nogle store vaskemærker syet på vores stof. Det betyder at du undgår kløen på lænden og dermed opnår du  velbehag og ikke irritation. I stedet for har vi printet vores vaske informationer direkte på stoffet, med andre ord vil du ikke opleve nogle mærker. Det kan man tydeligt mærke ved lænden, når man har vores boxer briefs på. 

Hos Undy går vi utrolig meget op i arbejdsforhold og hvordan vores boxer briefs bliver produceret. Alle vores produkter bliver produceret på en familie ejet fabrik i Istanbul, der har mere end 40 års erfaring med at producere underbukser. Vi er dermed ansvarsbevidste og velovervejet i vores valg af producent. Vores boxer briefs er vævet af kvalitets bomuld med formål at skabe den bedste komfort, når Undy’s boxer briefs anvendes. Strukturen i det bomuld vi bruger, medfører en højere holdbarhed og et bedre komfortabelt fit. 

Designet er stilrent og tager udgangspunkt i tidens trends. Vi har både ensfarvede design og boxer briefs med print. Vi forsøger hele tiden at have lidt til gaden og gården. Løbende kommer vi med nye designs, så man hele tiden har mulighed for at forny sin garderobe med friske Undy’s. Det er vores mål at være dit foretrukne valg, når du er på udkig efter nye underbukser.

Enhver idé starter med et behov. Undy blev skabt for at gøre indkøb af boxer briefs så simpelt og billigt som muligt – uden at gå på kompromis med design og kvalitet. Igennem vores abonnement kan du modtage en Undy-boks direkte i din postkasse hver 3. måned. Du slipper dermed for at tænke på indkøb af underbukser igen. Du har hele tiden mulighed for at ændre dine boxer briefs leveringer, hvis du vil have nyt design eller ændre en størrelse. Hver sikker på med vores boxer briefs, at du kan udskifte dine gamle boxer briefs med friske boxer briefs fra Undy. 

Alle vores underbukser er designet i København, Danmark, hvor vi både har boxershorts og boxer briefs. Vores mål er at skabe en simpel og let proces for alle jer, der mangler nye og friske boxer briefs. Vi har med vores hjemmeside gjort det så simpelt som muligt at købe underbukser. Vi kan hjælpe dig til at spare tid, så du ikke behøver at gå fra butik til butik for at finde nye boxer briefs. Vores underbukser pakkes samme dag man laver en bestilling, og sker det inden kl 14 så sender vi dem også ud samme dag. Det betyder at man kan forvente at få underbukserne leveret indenfor 1-2 dage. 

Boxer briefs på abonnement

Det har aldrig været lettere. Du kan nu få tilsendt friske og lækre boxer briefs, uden at skulle gøre noget som helst. Udover vores engangsydelser, hvor man har mulighed for at købe vores underbukser i 2-pack, 5-pack eller 10-pack, kan man også købe vores underbukser igennem et abonnement. Dermed slipper du for nogensinde at skulle tænke på at gå fra butik til butik og købe underbukser. Samtidig vil du få erstattet den gamle undertøjsskuffe med nye lækre og friske boxer briefs. Vores bindings- og gebyrfrit abonnement fungerer sådan, at vi sender 2 par boxer briefs eller boxershorts hver 3. måned for 189 kr. inkl. Fragt.

Abonnementet fungerer sådan, at du selv vælger designet på dine underbukser og om du ønsker tætsiddende boxer briefs eller løse boxershorts. Herefter sender vi 2 par underbukser hver 3. måned.
Alt dette er uden gebyr, uden binding, uden skjulte fiduser – kun 100% gennemsigtighed.

Alt magt og kontrol til dig, der har abonnement på vores underbukser. Når du tilmelder dig vores abonnement, får du samtidig adgang til dit eget kontrolpanel, hvor du har mulighed for løbende at vælge hvilke boxer briefs, vi skal sende til dig eller vælge en ny størrelse. Inde på kontrolpanelet kan du se hvornår vi sender den næste forsendelse til dig. Derudover har du en oversigt over alle din ordrer og du kan løbende ændre din leveringsadresse, hvis du flytter. Føler du at din undertøjsskuffe er tilstrækkeligt fyldt op, kan du med et enkelt klik sætte dit medlemskab i bero. Når tiden er inde igen, kan du altid aktivere dit medlemskab igen. Ønsker du at sætte dit medlemskab i bero, kan det gøres fra dag til dag, uden besvær.  Der er ingen skjulte gebyr eller bindinger i vores abonnement. Vi vil gøre det gennemsigtigt og nemt for vores kunder, samt yde den bedst mulige service for vores kunder. Derfor har vi givet alt kontrollen til alle vores abonnenter. 

Har du spørgsmål tilvores abonnement på boxer briefs eller noget helt tredje, er du velkommen til at ringe på vores kundeservice tlf: +45 42 90 50 40
Vi er også tilgængelige på vores support chat, som er til at finde på hjemmesiden. Vi forsøger at hjælpe alle vores kunder hurtigst muligt. 

Størrelsesguide

Mål rundt om brystkassen samt rundt om livet. Herefter kan du finde frem til din størrelse ved at bruge nedenstående skema.

Størrelse Mål om livet (cm.) Mål om brystkassen (cm.)
S 76 - 82 91 - 95
M 83 - 86 96 - 99
L 87 - 94 100 - 104
XL 95 - 101 105 - 109
XXL 102 - 107 110 - 117