Husk julegaver kan byttes 365 dageModtag inden jul, bestil senest d. 22. december kl. 14.00

De bedste gaveidéer til mænd – Her finder du det, alle mænd mangler

Mangler du inspiration til en gave? Så finder du her de bedste gaveidéer til mænd i 2019. Er du på udkig efter den perfekte gave, så har vi det alle mænd går og mangler.

Når man skal ud og finde en gave, så har man det med at gøre det mere kompliceret end nødvendigt. Mænd er ofte ret simple, og derfor kan den mest simple gave også være den bedste. Hos Undy finder du den bedste gaveidé, nemlig underbukser. Underbukserne kan købes til din kæreste, bror, far, onkel, morfar osv. Uanset hvem du mangler en gave til, så garanterer vi at alle mænd altid bliver glade for at få fingrene i et par nye lækre underbukser.

Underbukser er ofte en af de gaveidéer til mænd som er for simpel, til at man kommer på idéen. Men alle mænd kender det at have ønsket sig underbukser til f.eks. jul, og når aftenen er slut står man uden nye friske underbukser. Herefter må man gå rundt i nogle gamle slidte og hullede underbukser, indtil man næste år igen kan håbe, der ligger nogle under træet.

Men det er ikke kun underbukser du kan bruge som en gaveidé. Vi kombinerer nemlig den perfekte gaveidé med et abonnement på vores underbukser, hvor man med det samme får 2 par underbukser tilsendt, som kan bruges som gave. Herefter sender vi automatisk 2 par underbukser hver 3. måned over 6 måneder eller 12 måneder til modtageren af gaven. På den måde holder din gave i længere tid, og vi sørger for at de automatisk bliver sendt afsted. Det eneste du skal huske er, at skrive hvem der skal modtage gaven og til hvilken adresse.

 

Herunder finder du et udvalg af vores underbukser som er den perfekte gaveidé til mænd. Vi har flere forskellige størrelser og gaveidéer til mænd i forskellige prisklasser.

De perfekte gaveidéer til mænd:

 

Den første gaveidé er vores standard 2-pak. Her kan du vælge imellem ensfarvede eller nogle af vores mere farverige modeller. Du kan derfor kombinere de fleste af vores farver i en 2-pak. Køber du 2-pakken til en gave, så husk at skrive det i kommentarfeltet, for så pakker vi gerne din gave ind. Samtidig vedlægger vi et lille til og fra kort, som du nemt og hurtigt selv kan skrive på. Herunder ser du et udvalg af vores mest populære 2-pak.

Vi har også nogle lidt større gaveidéer til mænd som er vores 5- og 10-pak. Her har du mulighed for at lade din mand, kæreste, søn, osv. skifte alle deres gamle hullede underbukser ud med helt friske Undy’s. Det er den perfekt gaveidé til manden, der har alt. Vores 5- og 10-pak kommer selvfølgelig også i flere forskellige farver og kombinationer.

Undy’s er den perfekte gaveidé til mænd, hvis man ikke er sikker på hvad man skal give i gave. Det gælder både julegaver og fødselsdagsgaver. Vores underbukser er ultrabehagelige at have på.  Alle vores modeller er designet i Danmark og modellen er igennem flere omgange justeret til, så den passer perfekt. Stoffet er hentet fra Izmir regionen i Tyrkiet der anses for at være et af de bedste steder at producere bomuld. Det kan tydeligt mærkes, når man først prøver dem.

Står du derfor og mangler en gaveidé til en mand, så kan du roligt stole på Undy. Samtidig har vi skruet helt op for vores returpolitik. Derfor kan du inden for 365 dage efter du har købt gaven hos os stadig returnere varen eller bytte den til en anden størrelser eller en anden farve.

Gå ikke glip af vores tilbud

Størrelsesguide

Mål rundt om brystkassen samt rundt om livet. Herefter kan du finde frem til din størrelse ved at bruge nedenstående skema.

StørrelseMål om livet (cm.)Mål om brystkassen (cm.)
S76 - 8291 - 95
M83 - 8696 - 99
L87 - 94100 - 104
XL95 - 101105 - 109
XXL102 - 107110 - 117