Hjemmesko herrer · Køb slippers og hjemmesko til herrer hos Undy

Hjemmesko

Hjemmesko

Modtag i morgen

Levering med DAO365. Bestil inden kl 14.00 og få leveret imorgen

Vores nye hjemmesko er udviklet med et revolutionerende memory-foam, så de hurtigt former sig efter din fod. Sålen er i materialet TPR der står for Thermoplastic Rubber, der gør dem både skridsikre og vandtætte. For os er det den ultimative hjemmesko!

EU: 39-41 EU: 42-43 EU: 44-45
NYHED
kr.299,00

Hjemmesko til Herrer fra Undy

Hos Undy er vi altid glade for at hjælpe vores kunder, og det har vi set en rigtig god mulighed for at gøre. Da vi går en vinter med dyre varmeregninger i møde synes vi det er oplagt at kunne hjælpe vores kunder med at spare på varmen.

Vi har derfor udviklet vores helt nye Undy hjemmesko!
Det er simple og stilrene hjemmesko som hele familien kan have på, og vores størrelser varierer fra 39 til 45 så næsten alle vil kunne finde den helt rigtige størrelse.

Vores hjemmesko er lavet i stil med de klassiske dunjakker, og ligesom dem, er hjemmeskoen rigtig god til at holde på kropsvarmen. Materialet udnytter nemlig din egen varme til at holde fødderne varme hele dagen.

Indenfor jakke industrien bliver der lagt meget fokus på hvordan det er vigtigt at isolere kroppen og holde den varm med forskellige lag, så hvorfor bliver der ikke lagt samme vægt på at passe på vores fødder? Med Undy’s hjemmesko kan du selv tage hånd om dine fødders behov for at være lune, trygge og tørre, ligesom resten af din krop.

Det skal ikke koste kassen at passe på dine fødder, og hos Undy gør det heller ikke. Til vores konkurrencedygtige priser vil du kunne forkæle dig selv til en luksus hjemmesko som ikke koster det hvide ud af øjnene.

Vores hjemmesko er skabt til komfort

Når du træder ned i vores hjemmesko vil du få en fantastisk oplevelse af at skoen tilpasser sig og former sig efter din fod. Det skyldes, at den er lavet med vores revolutionerende memory foam, som sørger for at kroppens vægt fordeles behageligt ned i skoen. Man bliver derfor aldrig træt af at stå eller gå i dem, og dine fødder vil takke dig, da sålerne absorberer modstanden fra det ellers hårde træ- eller flisegulv.

Skulle det ske at du kom til at træde i et spildt glas vand, så er der ingen grund til fortvivlelse. Sålen på hjemmeskoene er nemlig lavet i et materiale der hedder TPR, eller Thermoplastic Rubber, som sørger for at de både er vandafvisende og skridsikre. Næste gang et af dine familiemedlemmer klager over hvordan deres fødder gør ondt, eller at gulvet i køkkenet derhjemme er for koldt eller glat, så ved du hvad du skal give dem i julegave.

Det er svært at gå galt i byen med Undys nye hjemmesko, for de har et stilrent sort design som ikke ældes. De er derfor oplagte til unge som gamle, og nemme at give som gave, for hvem bliver ikke glad for sådan et par varme og komfortable hjemmesko.

Med vores hjemmesko behøver du aldrig trække hælen op, eller irritere dig over at de falder af når du går i dem. Vi mener nemlig at hjemmesko skal være så behagelige og funktionelle at man helt glemmer at man har dem på. Undys hjemmesko former sig efter foden, og sidder tæt men komfortabelt, så de aldrig glider af.

Der er ingen der er glade for at have kolde fødder, og det er ikke bare træls at fryse om tæerne, det er direkte usundt! I en tid hvor det næsten ikke er til diskussion hvorvidt man skal spare på varmen, er det vigtigt samtidig at tage vare på sig selv og sit helbred. For at kroppen skal fungere ordentligt er det vigtigt at kroppen ikke skal bruge ekstra energi på at holde sig selv varm. En af de steder hvor kroppen mister meget af sin varme er ved fodsålerne, da et køligt underlag vil suge varmen ud af kroppen hurtigere end den luft der omringer dig. Det er et irriterende problem, men heldigvis er løsningen rigtig simpel. Hjemmesko er fantastisk gode til at bevare kroppens ideelle temperatur, da de skaber et isoleret lag mellem ens fødder og udet underlag man færdes på.

Udover at være et fantastisk og komfortabelt valg af hjemmesko, som sørger for at dine fødder og krop trives, kan Undys sutsko også spare dig for nogle af dine hårdt tjente penge denne vinter. Hvis du som mange andre i disse tider føler at regningerne til varme løber lidt for højt op, er der altså rigtig mange penge at spare ved at træde i et par hjemmesko som regulerer din kropstemperatur. Du gør ikke kun noget godt for dig og din families fødder, men også jeres økonomi.

Meget kan siges om alle fordelene ved Undys nye hjemmesko, men hvis vi skal være ærlige er de også bare virkelig komfortable at have på. Det er en luksusvare som kan forvandle hver en grå, våd og kold dag til ren hygge. Med efteråret og vinteren som langsomt kommer nærmere er det det helt rigtige tidspunkt at investere i et par hjemmesko, for dine fødder, for din pengepung, og ikke mindst for hyggen.

Har du set os?

Størrelsesguide

Mål rundt om brystkassen samt rundt om livet. Herefter kan du finde frem til din størrelse ved at bruge nedenstående skema.

Størrelse Mål om livet (cm.) Mål om brystkassen (cm.)
S 76 - 82 91 - 95
M 83 - 86 96 - 99
L 87 - 94 100 - 104
XL 95 - 101 105 - 109
XXL 102 - 107 110 - 117

Velkommen tilbage

Glemt dit kodeord?

Indtast venligst din email adresse og du vil herefter modtage et link med mulighed for at nulstille din adgangskode