Proevepakke sokker - Undy.dk

Dag til dag levering: Vi sender næste gang om 02 t. 13 m. 11sek

2 par bambussokker fra Undy

Bambussokker er både svedtransporterende, antibakterielle og har bløde fibre. Vi leverer din pakke indenfor 1-2 dage, også i weekenden og helligdage.

Vælg størrelse

VÆLG STR. 39-43

VÆLG STR. 44-48

2 par bambussokker

Material: 40% bambus, 40% bomuld, 15% polyester, 5% elastan

Farve: Sort

bambussokker-img

Få svar på de mest almindelige spørgsmål her

Får jeg et medlemskab ved køb af en prøvepakke? 

Når du køber en prøvepakke hos Undy, bliver du samtidig medlem hos os. Det betyder, at vi som udgangspunkt sender 5 par sorte bambussokker til dig hver 2. måned for 189 kr. inkl. fri fragt. Som medlem opnår du en medlemsrabat på 25%, da normalprisen er 253 kr.. 

Du kan altid nemt pause eller helt opsige dit medlemskab. Du kan også nemt ændre leveringsintervallet eller din næste fornyelsesdato med få klik. Det gør du inde på den konto du opretter i forbindelse med din prøvepakke. Er du i tvivl om noget, sidder vi også altid klar til at hjælpe dig på supporten: hej@undy.dk

Kan jeg ændre den valgte størrelse?

Vi sender som udgangspunkt den samme størrelse afsted til dig, som du valgte i din prøvepakke. Du kan dog altid nemt med nogle få klik ændre størrelse inde på din konto. 

Hvad koster mine bambussokker fremadrettet? 

Som nyt medlem hos Undy sparer du altid 25% på alle fornyelser. Det betyder at vi sender 5 par sorte bambussokker til dig for kun 189 kr. inkl. fri fragt. Normalprisen for 5 par bambussokker er 253 kr. Du betaler selvfølgelig kun for de sokker vi sender til dig. Du kan nemt ændre næste fornyelsesdato eller leveringsinterval inde på din konto. 

Kan jeg opsige mit medlemskab?

Hos Undy er der intet med småt og du kan nemt fra dag til dag opsige dit medlemskab. Livet bør være let og vi har derfor ingen binding. Med få klik kan nemt sætte dit medlemskab i bero eller helt opsige det. 

Hvornår sender i min første fornyelse? 

Hvis du intet ændrer i dit medlemskab, sender vi som standard den første fornyelse 10 dage efter dit køb af en prøvepakke. Passer det dig ikke, kan du altid ændre din næste levering med et enkelt klik inde på din konto. Det gør du nederst til venstre i den kalender der er koblet til dit medlemskab. Er du i tvivl om det mindste, kan du altid skrive til vores support hej@undy.dk, så sidder vi klar til at hjælpe dig. 

Jeg har flere spørgsmål

Har du spørgsmål til din prøvepakke så tøv ikke med at kontakte os. Du kan ringe til os alle hverdage mellem kl 11.00 og 15.00 på 42 90 50 40 eller skrive en email til os på hej@undy.dk, så sidder vi klar til at hjælpe dig. 

Har du set os?

Størrelsesguide

Mål rundt om brystkassen samt rundt om livet. Herefter kan du finde frem til din størrelse ved at bruge nedenstående skema.

Størrelse Mål om livet (cm.) Mål om brystkassen (cm.)
S 76 - 82 91 - 95
M 83 - 86 96 - 99
L 87 - 94 100 - 104
XL 95 - 101 105 - 109
XXL 102 - 107 110 - 117

Velkommen tilbage

Glemt dit kodeord?

Indtast venligst din email adresse og du vil herefter modtage et link med mulighed for at nulstille din adgangskode