Sokker abonnement - Sokker fra Undy er lavet i bambus - Ekstremt bløde

BAMBUSSOKKER UDVIKLET FOR DIN KOMFORT

Bambussokker er både svedtransporterende og antibakterielle. Prøv de første 2 par i dag for kun 29 kr. inkl. fri fragt

Hvorfor bambussokker?

Åndbart Bambus

Åndbart Bambus

Du vil opleve mindre sved
ved at bruge bambus

Åndbart Bambus

Antibakteriel

Du undgår dine sokker
er ildelugtende

Åndbart Bambus

Ekstra blødt

Fibrene i bambus giver en
ekstra blødhed.

Sådan virker det

Modtag en prøvepakke

Modtag den først forsendelse med rabat

Start med at modtage 2 par lækre bambussokker.

Modtag en prøvepakke

Nemt og fleksibelt

Herefter modtager du som udgangspunkt 5-par sokker hver 2. måned. Du kan nemt ændre interval og leveringsdato

Modtag en prøvepakke

Ingen binding.

Vores motto er gennemsigtighed og du har derfor den fulde kontrol over dit medlemskab selv!

Modtag en prøvepakke

Ingen skjulte gebyrer

Du betaler kun for de sokker du modtager. Samtidig med en god medlemsrabat. Så simpelt er det!

Få svar på de mest almindelige spørgsmål her

Får jeg et medlemskab ved køb af en prøvepakke? 

Når du køber en prøvepakke hos Undy, bliver du samtidig medlem hos os. Det betyder, at vi som udgangspunkt sender 5 par sorte bambussokker til dig hver 2. måned for 189 kr. inkl. fri fragt. Som medlem opnår du en medlemsrabat på 25%, da normalprisen er 253 kr.. 

Du kan altid nemt pause eller helt opsige dit medlemskab. Du kan også nemt ændre leveringsintervallet eller din næste fornyelsesdato med få klik. Det gør du inde på den konto du opretter i forbindelse med din prøvepakke. Er du i tvivl om noget, sidder vi også altid klar til at hjælpe dig på supporten: hej@undy.dk

Kan jeg ændre den valgte størrelse?

Vi sender som udgangspunkt den samme størrelse afsted til dig, som du valgte i din prøvepakke. Du kan dog altid nemt med nogle få klik ændre størrelse inde på din konto. 

Hvad koster mine bambussokker fremadrettet? 

Som nyt medlem hos Undy sparer du altid 25% på alle fornyelser. Det betyder at vi sender 5 par sorte bambussokker til dig for kun 189 kr. inkl. fri fragt. Normalprisen for 5 par bambussokker er 253 kr. Du betaler selvfølgelig kun for de sokker vi sender til dig. Du kan nemt ændre næste fornyelsesdato eller leveringsinterval inde på din konto. 

Kan jeg opsige mit medlemskab?

Hos Undy er der intet med småt og du kan nemt fra dag til dag opsige dit medlemskab. Livet bør være let og vi har derfor ingen binding. Med få klik kan nemt sætte dit medlemskab i bero eller helt opsige det. 

Hvornår sender i min første fornyelse? 

Hvis du intet ændrer i dit medlemskab, sender vi som standard den første fornyelse 10 dage efter dit køb af en prøvepakke. Passer det dig ikke, kan du altid ændre din næste levering med et enkelt klik inde på din konto. Det gør du nederst til venstre i den kalender der er koblet til dit medlemskab. Er du i tvivl om det mindste, kan du altid skrive til vores support hej@undy.dk, så sidder vi klar til at hjælpe dig. 

Jeg har flere spørgsmål

Har du spørgsmål til din prøvepakke så tøv ikke med at kontakte os. Du kan ringe til os alle hverdage mellem kl 11.00 og 15.00 på 42 90 50 40 eller skrive en email til os på hej@undy.dk, så sidder vi klar til at hjælpe dig. 

Sokker abonnement

Bambussokker i høj kvalitet:
Vi er hos Undy meget stolte af vores koncept på vores underbukser, og nu kan vi også tilbyde abonnement på sokker. Vores sokker er i en lækker kvalitet, der gør, at man hellere end gerne vil have dem på hele dagen. De består af 40% bambus, som gør sokkerne både svedtransporterende samt antibakterielle. Derudover er slidstyrken i top, da de er vævet i en dobbelt 32, hvilket betyder, at vævningen er dobbelt. Der er tilføjet et ekstra lag stof omkring hælen og tåen, som gør at holdbarheden forstærkes. Dermed er bambus sokkerne fra Undy i en rigtig høj kvalitet, og det er noget vi kan stå 100% inde for.

En smart sokke abonnement løsning:
Vi mener selv, at en abonnement løsning er super smart. Derfor går vi også meget op i gennemsigtighed, og muligheden for selv at kunne styre sit medlemskab. Dertil har vi heller ingen binding på vores medlemskab. Ej heller ingen skjulte gebyrer eller betalinger. Det skal være nemt og enkelt for vores kunder at holde pause eller sætte deres medlemskab i bero, hvis de ønsker det. Det kan gøres når som helst. Fra dag til dag og fra time til time. Denne frihed til selv at styre sit medlemskab får man ved sit eget brugerlogin, som giver adgang til vores hjemmeside, hvor man helt selv styrer det hele. Det login får man ved at købe en prøvepakke. Dertil kan man som medlem også helt selv bestemme hvornår og hvor mange par sokker, man ønsker at modtage. Som udgangspunkt får man 5 par hver 3. måned, men på sit abonnement kan man både skrue op og ned for antallet samt bestillingsdato. Det vigtigste for os, er vores kunders tilfredshed. Som medlem får du altid fri fragt og 20% på din ordre. Samtidig skal man ikke tænke på at gå ud og købe nye sokker – de bliver blot leveret. Det sparer dig fra en masse besvær, hvor du skal ud i en butik og finde nye underbukser. Og i en travl hverdag, som mange har, er det et kæmpe plus ikke at skulle tænke på dette. Som medlem har man heller ingen uforudsigelige udgifter. Man kender prisen for hver fornyelse, hvilket vi ser som en stor tryghed for vores kunder.

Sådan fungerer et abonnement på sokker hos Undy:
Abonnementet fungerer på den måde, at man bestiller 5 par bambussokker for kun 89 kr. inkl. fri levering direkte til døren. Heri får man 5 par lækre sorte sokker pakket med kærlighed og lidt chokolade i en af vores egne. Den store rabat ved første levering er en god måde at prøve sokkerne af, uden at skulle betale en formue. Herefter vil man modtage 5 par sokker hver 2. måned, hvis man er tilfreds og ønsker at fortsætte medlemskabet. Det kan vi kun anbefale at gøre, da vi mener, at vores sokker er rigtig behagelige og holdbare. Denne løsning er smart, da man ikke skal tænke over at gå ud og købe nye sokker. Dertil kan man endelig smide de gamle hullede og sokker ud, så snart man modtager en pakke fra Undy. Hvis man bestiller inden kl. 14., vil man modtage pakken allerede dagen efter. Dette gælder alle ugens 7 dage. Derfor kan man også bestille fra Undy, hvis man skulle stå i den ærgerlige situation at mangle sokker lige nu og her. Bare rolig – vi sender på dagen, og du vil modtage dem dagen efter.

Sokkernes indhold:
Bambussokkerne fra Undy er som tidligere nævnt fremstillet af 40% bambus. Det har en masse fordele. Det gør dem nemlig både svedtransporterende og antibakterielle. Bambus indeholder nemlig nogle ekstrakter, som er ideelle til at nedbryde bakterier, og man undgår derfor i højere grad bakterielle infektioner ved brug af bambussokker. Derudover er bambus godt til at absorbere sved samt fordampe det hurtigere, hvilket er yderst optimalt, hvis man har strømper på hele dagen under både f.eks. arbejde og træning, og man undgår derfor i højere grad lugt.

Derudover er bambussokkerne fra Undy lavet på en helt bestemt måde, som også er en kæmpe fordel, da der er tænkt over fremstillingen. Vævningen på sokken er nemlig en 32 dobbelt, hvilket altså betyder at vævningen er lavet dobbelt, som gør sokken utrolig slidstærk. Man ser oftest, at der går hul omkring tåen og hælen på sokken, da det er her, der er mest slid ved brug. Dette har vi her hos Undy også tænkt over, og vi har derfor tilføjet ekstra stof omkring hælen og tåen, og på den måde undgår man i højere grad huller i sokkerne. Det forstærker nemlig slidstyrken i høj grad, og du får derfor en

Har du set os?

Størrelsesguide

Mål rundt om brystkassen samt rundt om livet. Herefter kan du finde frem til din størrelse ved at bruge nedenstående skema.

Størrelse Mål om livet (cm.) Mål om brystkassen (cm.)
S 76 - 82 91 - 95
M 83 - 86 96 - 99
L 87 - 94 100 - 104
XL 95 - 101 105 - 109
XXL 102 - 107 110 - 117

Velkommen tilbage

Glemt dit kodeord?

Indtast venligst din email adresse og du vil herefter modtage et link med mulighed for at nulstille din adgangskode