Underbukser abonnement - Undy.dk - Underbukser igennem abonnement

UNDERBUKSER UDVIKLET FOR DIN KOMFORT

Prøv Danmarks måske mest behagelige underbukser. Bestil prøvepakken med dit første par i dag

Se vores farver og designs

Materiale: 95% OEKO-tex bomuld, 5% elastan

Undy er ligetil

Spar penge
Prøv Undy Først

Med vores prøvepakke har du mulighed for at give vores populære underbukser et forsøg. Lige nu får dit første par for kun 29 kr. inkl. gratis fragt.

Spar penge
Spar både tid og penge

Det skal kunne betale sig at være medlem hos os. Derfor sparer du altid 25% som medlem og får gratis fragt på alle fornyelser.

Spar penge
Vi har ingen binding

Sæt i bero når som helst. Alle medlemskaber hos Undy er uden binding. Vi går ind for gennemsigtighed. Derfor kan du altid opsige dit medlemskab fa dag til dag.

Bliv medlem hos undy

Modtag en prøvepakke

Modtag en prøvepakke

Start med at modtage 1 par underbukser. Levering fra dag til dag

Modtag en prøvepakke

Din første Undy-boks

Vi sender 2 par underbukser til dig 10 dage efter.

Modtag en prøvepakke

Nemt og fleksibelt

Herefter modtager du en undy-boks hver 2. måned med 2 par underbukser for kun 189 kr. inkl. fragt. Du kan altid sætte dit abonnement på pause ved et enkelt klik.

Modtag en prøvepakke

Ingen binding.

Vores motto er gennemsigtighed og du kan altid sige dit abonnement op.

Modtag en prøvepakke

Ingen skjulte gebyrer

Du betaler kun for de underbukser du modtager. That's it!

Få svar på de mest almindelige spørgsmål her

Får jeg et medlemskab ved køb af en prøvepakke? 

Når du køber en prøvepakke hos Undy, bliver du samtidig medlem hos os. Det betyder, at vi som udgangspunkt sender 2 par underbukser til dig hver 2. måned for 189 kr. inkl. fri fragt. Som medlem opnår du en medlemsrabat på 25%, da normalprisen er 253 kr. 

Du kan altid nemt pause eller helt opsige dit medlemskab. Du kan også nemt ændre leveringsintervallet eller din næste fornyelsesdato med få klik. Det gør du inde på den konto du opretter i forbindelse med din prøvepakke. Er du i tvivl om noget, sidder vi også altid klar til at hjælpe dig på supporten: hej@undy.dk

Hvordan vælger jeg andre farver?

Vi sender som udgangspunkt den samme farve afsted til dig, som du valgte i din prøvepakke. Du kan dog altid nemt ændre både farve og størrelse inde på din konto. Det gør du nemt inde på din konto med nogle få klik. 

Hvad koster mine underbukser fremadrettet? 

Som nyt medlem hos Undy sparer du altid 25% på alle fornyelser. Det betyder at vi sender 2 par underbukser til dig for kun 189 kr. inkl. fri fragt. Normalprisen for 2 par underbukser er 253 kr. Du betaler selvfølgelig kun for de underbukser vi sender til dig. Du kan nemt ændre næste fornyelsesdato eller leveringsinterval inde på din konto. 

Kan jeg opsige mit medlemskab?

Hos Undy er der intet med småt og du kan nemt fra dag til dag opsige dit medlemskab. Livet bør være let og vi har derfor ingen binding. Med få klik kan nemt sætte dit medlemskab i bero eller helt opsige det. 

Hvornår sender i min første fornyelse? 

Hvis du intet ændrer i dit medlemskab, sender vi som standard den første fornyelse 10 dage efter dit køb af en prøvepakke. Passer det dig ikke, kan du altid ændre din næste levering med et enkelt klik inde på din konto. Det gør du nederst til venstre i den kalender der er koblet til dit medlemskab. Er du i tvivl om det mindste, kan du altid skrive til vores support hej@undy.dk, så sidder vi klar til at hjælpe dig. 

Jeg har flere spørgsmål

Har du spørgsmål til din prøvepakke så tøv ikke med at kontakte os. Du kan ringe til os alle hverdage mellem kl 11.00 og 15.00 på 42 90 50 40 eller skrive en email til os på hej@undy.dk, så sidder vi klar til at hjælpe dig. 

Underbukser abonnement med 100% gennemsigtighed

undy.dk tilbyder ultrabehagelige underbukser på abonnement. Vi har udviklet underbukser, der er lavet i lækre og slidstærke kvalitetsmaterialer. De er designet med fokus på komforten, hvor der er sørget for at der ikke er nogle irriterende syninger. Derudover har vi helt udeladt store bundter af hvide vaskemærker, der kan irritere huden. Istedet har vi trykt vaskeinformationerne direkte på stoffet. Det gør dem utrolig behagelige at have på og det vil du kunne mærke, når du prøver underbukserne for første gang.

Vi tilbyder både boxershorts og briefs på abonnement, der hver især kan vælges i mange forskellige farver og designs. Det betyder at der findes et par underbukser for enhver smag

Sådan virker vores abonnement til underbukser

Hos undy.dk er vores filosofi, at der skal være gennemsigtighed, når man bestiller et underbukse abonnement. Som kunde får du adgang til et brugerlogin der giver dig fuld kontrol over dit abonnement på underbukser. Der er ingen binding, og du kan således fra dag til dag sætte abonnementet på pause eller helt opsige det. Beslutter du dig for at sætte dit abonnement på pause en time før vi pakker, så er der intet der holder dig fra det. Det vigtigste for os er, at du er tilfreds med dit abonnement og selv bestemmer hvornår du ønsker dine nye underbukser skal sendes afsted.

Når du tilmelder dig vores abonnement kan du først vælge at modtage en prøvepakke der kun koster 10 kr. plus fragt. Vi sender den afsted i en undy-boks der kan komme i postkassen. Bestiller du inden kl 16 kan du oftest allerede modtage den dagen efter inden kl 07.00 . Også i weekenden. 10 dage efter du har modtaget din første prøvepakke, sender vi 2 par lækre underbukser til dig. Herefter modtager 2 par hvert kvartal. Prisen for et løbende abonnement er kun 189. kr. inkl. fragt per kvartal.

Løbende i dit abonnement har du mulighed for at vælge hvilke par underbukser du ønsker tilsendt. Ved at logge ind på din profil, kan du nemt vælge farve og designs på dine næste par underbukser.

Kvalitets underbukser fra undy.dk

Om du er interesseret i et abonnnement til underbukser eller om du blot ønsker at købe vores underbukser en enkelt gang, så finder du begge dele her. Udvalget af modeller er stort, så der findes helt sikkert en farve eller et design du synes om. Vi har skruet prisen så langt ned som det er muligt, samtidig med at kvaliteten er helt i top. Vi håber at du vil prøve vores underbukser. Igennem vores prøvepakke koster det ikke mere end 10 kr., så det er næsten et forsøg værd.

Har du set os?

Størrelsesguide

Mål rundt om brystkassen samt rundt om livet. Herefter kan du finde frem til din størrelse ved at bruge nedenstående skema.

Størrelse Mål om livet (cm.) Mål om brystkassen (cm.)
S 76 - 82 91 - 95
M 83 - 86 96 - 99
L 87 - 94 100 - 104
XL 95 - 101 105 - 109
XXL 102 - 107 110 - 117

Velkommen tilbage

Glemt dit kodeord?

Indtast venligst din email adresse og du vil herefter modtage et link med mulighed for at nulstille din adgangskode