Underbukser abonnement - Undy.dk - Underbukser igennem abonnement

Dansk designede underbukser 🇩🇰

Designet for komfort

PRØV NU, SPAR 50% INKL. FRI FRAGT

Undy er ligetil

Prøv Undy først
Prøv Undy først

Med vores prøvepakke har du mulighed for at give os et forsøg næsten uden nogle omkostninger. Lige nu tilbyder vi prøvepakken til kun 10 kr. plus fragt.

Spar både tid og penge
Spar både tid og penge

Som medlem hos Undy sparer du 20% på vores underbukser og du får altid gratis fragt! Lige nu tilbyder vi en prøvepakke til kun 10 kr. plus fragt.

Vi har ingen binding
Vi har ingen binding

Sæt i bero når som helst. Alle abonnementer er uden binding. Vi går ind for gennemsigtighed, og derfor kan du altid sætte dit abonnement i bero fra dag til dag eller helt opsige det.

Sådan virker det

Modtag en prøvepakke

Modtag en prøvepakke

Start med at modtage 1 par underbukser. Levering fra dag til dag

Din første Undy-boks

Din første Undy-boks

Vi sender 2 par underbukser til dig 10 dage efter.

Nemt og fleksibelt

Nemt og fleksibelt

Herefter modtager du en undy-boks hver 3. måned med 2 par underbukser for kun 189 kr. inkl. fragt. Du kan altid sætte dit abonnement på pause ved et enkelt klik.

Ingen binding.

Ingen binding.

Vores motto er gennemsigtighed og du kan altid sige dit abonnement op.

Ingen skjulte gebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Du betaler kun for de underbukser du modtager. That’s it!

Vælg din prøvepakke

Vælg din prøvepakke

Hos Undy giver vi dig muligheden for at prøve et par underbukser efter eget valg. Lige nu sælger vi en prøvepakke med et par underbukser for kun 10 kr. plus fragt. Klik ind og vælge om du ønsker tætsiddende boxerbriefs eller de klassiske løse boxershorts. Herefter vælger du den størrelse og det design du ønsker. Husk at du kun er forpligtet til at modtage prøvepakken og at der ingen binding er hos undy.dk

Løb aldrig tør for underbukser igen

Løb aldrig tør for underbukser igen

10 dage efter du har modtaget dit første par underbukser sender vi din første Undy-boks der indeholder 2 par underbukser. Du kan selv logge ind på din konto og vælge hvilke 2 par underbukser du ønsker i din første forsendelse. Vælger du ikke nogle, sender vi automatisk 2 par underbukser ud fra de valg du foretog i prøvepakken. Husk at du kun betaler for de underbukser vi sender til dig. Fremover modtager du 2 par underbukser hver 3. måned.

Løb aldrig tør for underbukser igen
Du har kontrollen

Du har kontrollen

Husk at hos Undy er der ingen opsigelsesperiode! Vi ønsker at gøre det så simpelt som muligt at handle underbukser. Derfor har du også 100% kontrollen over dit abonnement. Du kan derfor nemt ændre hvilke underbukser du ønsker tilsendt fra gang til gang. Det hele foregår inde på din konto. Herefter kan du selvfølgelig også til hver en tid sætte dit abonnement på pause eller opsige det.

Undy forsøger at revolutionere undertøjsindustrien, ved at gøre det så nemt som muligt at handle underbukser. Vi tror på at kombinationen af smart design, materialer i højeste kvalitet og den bedste købsoplevelse, kan gøre Undy til dit foretrukne sted at handle undertøj

PRØV I DAG

Er du stadig i tvivl om noget? Så læs mere om Undy på vores FAQ side.FAQ

Underbukser abonnement med 100% gennemsigtighed

undy.dk tilbyder ultrabehagelige underbukser på abonnement. Vi har udviklet underbukser, der er lavet i lækre og slidstærke kvalitetsmaterialer. De er designet med fokus på komforten, hvor der er sørget for at der ikke er nogle irriterende syninger. Derudover har vi helt udeladt store bundter af hvide vaskemærker, der kan irritere huden. Istedet har vi trykt vaskeinformationerne direkte på stoffet. Det gør dem utrolig behagelige at have på og det vil du kunne mærke, når du prøver underbukserne for første gang.

Vi tilbyder både boxershorts og briefs på abonnement, der hver især kan vælges i mange forskellige farver og designs. Det betyder at der findes et par underbukser for enhver smag.

 

Sådan virker vores abonnement til underbukser

Hos undy.dk er vores filosofi, at der skal være gennemsigtighed, når man bestiller et underbukse abonnement. Som kunde får du adgang til et brugerlogin der giver dig fuld kontrol over dit abonnement på underbukser. Der er ingen binding, og du kan således fra dag til dag sætte abonnementet på pause eller helt opsige det. Beslutter du dig for at sætte dit abonnement på pause en time før vi pakker, så er der intet der holder dig fra det. Det vigtigste for os er, at du er tilfreds med dit abonnement og selv bestemmer hvornår du ønsker dine nye underbukser skal sendes afsted.

Når du tilmelder dig vores abonnement kan du først vælge at modtage en prøvepakke der kun koster 10 kr. plus fragt. Vi sender den afsted i en undy-boks der kan komme i postkassen. Bestiller du inden kl 16 kan du oftest allerede modtage den dagen efter inden kl 07.00 . Også i weekenden. 10 dage efter du har modtaget din første prøvepakke, sender vi 2 par lækre underbukser til dig. Herefter modtager 2 par hvert kvartal. Prisen for et løbende abonnement er kun 189. kr. inkl. fragt per kvartal.

Løbende i dit abonnement har du mulighed for at vælge hvilke par underbukser du ønsker tilsendt. Ved at logge ind på din profil, kan du nemt vælge farve og designs på dine næste par underbukser.

 

Kvalitets underbukser fra undy.dk

Om du er interesseret i et abonnnement til underbukser eller om du blot ønsker at købe vores underbukser en enkelt gang, så finder du begge dele her. Udvalget af modeller er stort, så der findes helt sikkert en farve eller et design du synes om. Vi har skruet prisen så langt ned som det er muligt, samtidig med at kvaliteten er helt i top. Vi håber at du vil prøve vores underbukser. Igennem vores prøvepakke koster det ikke mere end 10 kr., så det er næsten et forsøg værd.

Størrelsesguide

Mål rundt om brystkassen samt rundt om livet. Herefter kan du finde frem til din størrelse ved at bruge nedenstående skema.

Størrelse Mål om livet (cm.) Mål om brystkassen (cm.)
S 76 - 82 91 - 95
M 83 - 86 96 - 99
L 87 - 94 100 - 104
XL 95 - 101 105 - 109
XXL 102 - 107 110 - 117