FRI FRAGT VED KØB OVER 399 DKK • 365 DAGES RETURRET • LEVERING 1-2 DAGE
 • 6 timer siden
 • Rigtig god oplevelse

 • Rigtig god oplevelse hurtigt afsendt og god kvalitet.
 • Leo K.
 • 16 timer siden
 • Hurtig og nemt
 • Hurtigt og nemt. Fin kvalitet på varerne.
 • Henrik Højbjerg Jensen
 • 19 timer siden
 • Fin prøve pakke
 • Fin prøve pakke, til god pris. Hurtig levering.

 • Jan Carstensen

Undy er ligetil

Prov Undy forst

Prøv Undy først

Med vores prøvepakke har du mulighed for at give os et forsøg næsten uden nogle omkostninger. Lige nu tilbyder vi prøvepakken til kun 49 kr. inkl. fri fragt.

Spar både tid og penge

Spar både tid og penge

Som medlem hos Undy sparer du 20% på vores underbukser og du får altid gratis fragt! Lige nu tilbyder vi en prøvepakke til kun 49 kr. inkl. fra fragt.

Vi har ingen binding

Vi har ingen binding

Sæt i bero når som helst. Alle abonnementer er uden binding. Vi går ind for gennemsigtighed, og derfor kan du altid sætte dit abonnement i bero fra dag til dag eller helt opsige det.

Sådan virker det

Modtag en prøvepakke

Modtag en prøvepakke

Start med at modtage 1 par underbukser. Levering fra dag til dag

Din første Undy-boks

Din første Undy-boks

Vi sender 2 par underbukser til dig 10 dage efter.

Nemt og fleksibelt

Nemt og fleksibelt

Herefter modtager du en undy-boks hver 3. måned med 2 par underbukser for kun 189 kr. inkl. fragt. Du kan altid sætte dit abonnement på pause ved et enkelt klik.

Ingen binding.

Ingen binding.

Vores motto er gennemsigtighed og du kan altid sige dit abonnement op.

Ingen skjulte gebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Du betaler kun for de underbukser du modtager. That’s it!

Vælg din prøvepakke

Hos Undy giver vi dig muligheden for at prøve et par underbukser efter eget valg. Lige nu sælger vi en prøvepakke med et par underbukser for kun 49 kr. inkl. fri fragt. Klik ind og vælge om du ønsker tætsiddende boxerbriefs eller de klassiske løse boxershorts. Herefter vælger du den størrelse og det design du ønsker. Husk at du kun er forpligtet til at modtage prøvepakken og at der ingen binding er hos undy.dk

Løb aldrig tør for underbukser igen

Hos Undy giver vi dig muligheden for at prøve et par underbukser efter eget valg. Lige nu sælger vi en prøvepakke med et par underbukser for kun 49 kr. inkl. fri fragt. Klik ind og vælge om du ønsker tætsiddende boxerbriefs eller de klassiske løse boxershorts. Herefter vælger du den størrelse og det design du ønsker. Husk at du kun er forpligtet til at modtage prøvepakken og at der ingen binding er hos undy.dk

Du har kontrollen

Husk at hos Undy er der ingen opsigelsesperiode! Vi ønsker at gøre det så simpelt som muligt at handle underbukser. Derfor har du også 100% kontrollen over dit abonnement. Du kan derfor nemt ændre hvilke underbukser du ønsker tilsendt fra gang til gang. Det hele foregår inde på din konto. Herefter kan du selvfølgelig også til hver en tid sætte dit abonnement på pause eller opsige det.

Undy forsøger at revolutionere undertøjsindustrien, ved at gøre det så nemt som muligt at handle underbukser. Vi tror på at kombinationen af smart design, materialer i højeste kvalitet og den bedste købsoplevelse, kan gøre Undy til dit foretrukne sted at handle undertøj

Er du stadig i tvivl om noget? Så læs mere om Undy på vores FAQ side.FAQ

Underbukser abonnement med 100% gennemsigtighed

undy.dk tilbyder ultrabehagelige underbukser på abonnement. Vi har udviklet underbukser, der er lavet i lækre og slidstærke kvalitetsmaterialer. De er designet med fokus på komforten, hvor der er sørget for at der ikke er nogle irriterende syninger. Derudover har vi helt udeladt store bundter af hvide vaskemærker, der kan irritere huden. Istedet har vi trykt vaskeinformationerne direkte på stoffet. Det gør dem utrolig behagelige at have på og det vil du kunne mærke, når du prøver underbukserne for første gang.

Vi tilbyder både boxershorts og briefs på abonnement, der hver især kan vælges i mange forskellige farver og designs. Det betyder at der findes et par underbukser for enhver smag.

 

Sådan virker vores abonnement til underbukser

Hos undy.dk er vores filosofi, at der skal være gennemsigtighed, når man bestiller et underbukse abonnement. Som kunde får du adgang til et brugerlogin der giver dig fuld kontrol over dit abonnement på underbukser. Der er ingen binding, og du kan således fra dag til dag sætte abonnementet på pause eller helt opsige det. Beslutter du dig for at sætte dit abonnement på pause en time før vi pakker, så er der intet der holder dig fra det. Det vigtigste for os er, at du er tilfreds med dit abonnement og selv bestemmer hvornår du ønsker dine nye underbukser skal sendes afsted.

Når du tilmelder dig vores abonnement kan du først vælge at modtage en prøvepakke der kun koster 49 kr. inkl. fri fragt. Vi sender den afsted i en undy-boks der kan komme i postkassen. Bestiller du inden kl 16 kan du oftest allerede modtage den dagen efter inden kl 07.00 . Også i weekenden. 10 dage efter du har modtaget din første prøvepakke, sender vi 2 par lækre underbukser til dig. Herefter modtager 2 par hvert kvartal. Prisen for et løbende abonnement er kun 189. kr. inkl. fragt per kvartal.

Løbende i dit abonnement har du mulighed for at vælge hvilke par underbukser du ønsker tilsendt. Ved at logge ind på din profil, kan du nemt vælge farve og designs på dine næste par underbukser.

 

Kvalitets underbukser fra undy.dk

Om du er interesseret i et abonnnement til underbukser eller om du blot ønsker at købe vores underbukser en enkelt gang, så finder du begge dele her. Udvalget af modeller er stort, så der findes helt sikkert en farve eller et design du synes om. Vi har skruet prisen så langt ned som det er muligt, samtidig med at kvaliteten er helt i top. Vi håber at du vil prøve vores underbukser. Igennem vores prøvepakke koster det ikke mere end 49 kr., så det er næsten et forsøg værd.

Størrelsesguide

Mål rundt om brystkassen samt rundt om livet. Herefter kan du finde frem til din størrelse ved at bruge nedenstående skema.

StørrelseMål om livet (cm.)Mål om brystkassen (cm.)
S76 - 8291 - 95
M83 - 8696 - 99
L87 - 94100 - 104
XL95 - 101105 - 109
XXL102 - 107110 - 117