Mangler du gaven til ham der ikke ønsker sig noget?

Opdateret: 15. januar 2020

gaven til ham der ikke ønsker sig noget

“Jeg ønsker mig ikke noget”. Er det en sætning, du kan nikke genkendende til, når du har spurgt om ønsker ifm. gaver? Så er du kommet det rigtige sted! Vi forsøger at hjælpe alle jer, der i en stille stund, ikke kan afkode jeres partner, bedste ven, far, bror eller onkel, når det kommer til gaver til ham der ikke sig noget.

Vi kender alle til ham der ikke ønsker sig noget, og det kan oftest være enormt svært at finde en passende gave. Du behøver dog ikke at lede længere, da vi har den perfekte gave til ham der ikke ønsker sig noget.

Det er oftest sådan at rigtig mange mænd har svært ved at få skrevet en ønskeseddel og derfor kan det være svært at finde frem til en gave. I visse tilfælde lander ønskesedlen først et par dage inden selve begivenheden, hvor gaver gives hvad enten det er jul, fødselsdage eller jublilæumer. Én ting der kan konkluderes er at på mange områder er mænd ofte simple og det samme gælder, når det kommer til gaver!

Hos Undy har vi derfor en gaveidé alle mænd bliver glade for, både ham der ønsker sig ting fra alle verdens fire hjørner, men også til ham der ikke ønsker sig noget. Vi har udviklet en kollektion af underbukser, så der findes noget for enhver smag!

Alle mænd kender det at ønske sig underbukser i gave, men desværre synes de fleste at det er en kedelig gave at give. Lad os være ærlige, ofte er underbukser nedprioriteret frem for en fed hættetrøje, jakke eller cardigan. Det har vi tænkt os at gøre op med og vi vil for alt i verden gerne levere nye lækre og behagelige underbukser til alle mænd i Kongeriget Danmark. Vi vil gøre op med de slidte underbukser, så her er gaven til ham der ikke ønsker sig noget – vores helt nye gaveabonnement. Ja du hørte rigtigt, et gaveabonnement, altså en gave der bliver ved med at gi’ og gi’ og gi’.

Gaveideer til mænd

Gaveabonnementet fungerer på den måde, at du vælger helt selv hvor mange gange vi skal sende underbukser og dermed hvilket budget du ønsker at bruge på gaven til ham der ikke ønsker sig noget.På selve dagen vil du kunne give ham der ikke ønsker sig noget, en flot indpakket gave med 2x lækre kvalitets underbukser. Der vil være et til og fra kort, så du personligt kan afgive din signatur og en hilsen.

Gaven er pakket ind, klar til brug og vi har vedlagt et fysisk gavekort med en kode på.

Koden skal bruges af modtageren, hvis han vil fravælge det valgte størrelse/design fra den første levering og dermed tilvælge et nyt design/størrelse til næste forsendelse. Der kan vælges mellem alle vores modeller og størrelser, så vidt produkter findes på lager. Antal forsendelser af underbukser, afgør du ved at vælge gave abonnementets størrelse. Der sendes underbukser hver 3. måned.

  • Gave abonnement i 6 mdr, svarer til 2 forsendelser á 2x underbukser pr. forsendelse – 4 par
  • Gave abonnement i 9 mdr, svarer til 3 forsendelser á 2x underbukser pr. forsendelse – 6 par
  • Gave abonnement i 12 mdr, svarer til 4 forsendelser á 2x underbukser pr. forsendelse – 8 par
  • Gave abonnement i 15 mdr, svarer til 6 forsendelser á 2x underbukser pr. forsendelse – 12 par

Det kræver stort set ingenting af dig, der vil give en gave til ham der ikke ønsker sig noget. Du skal blot når du er inde vælge gaven, indtaster du til sidst modtagerens fulde adresse og navn. Et andet alternativ vil være at få tilsendt gave abonnementet via email, som et e-gavekort. At købe gaveabonnement og sende det til ham der ikke ønsker sig noget, kræver blot få ting fra dig.

E-Gavekort kræver:
– Modtagers email adresse
– Din egen email adresse

5- og 10-pack underbukser du kan give i gave

[page_top_products cat=”5-10-pak-blog”]

Er du mere til en lavpraktisk løsning og ikke så meget hurlumhej, så du kan også se bort fra vores abonnementsløsning og se vores pakke produkter. Udover det ovennævnte gaveabonnement, kan du også proviantere en fantastisk 5-pack eller 10-pack underbukser, enten boxershorts eller boxerbriefs! Dette er en engangsydelse og vi garanterer dig for en lækker oplevelse med vores Undy’s. Køb en eller flere af vores pakker, til ham der ikke ønsker sig noget og overrask ham med nye og lækre underbukser.

Begge vores pakker kommer i en lækker designet gaveæske, der er lige til at ligge under træet eller give i gave. Ved at forære enten en 5- eller 10-pack, kan du sørge for at den gamle undertøjsskuffe, får et frisk pust med nye underbukser. Vores stilrene design i de ensfarvede underbukser er klassisk design med fokus på at eliminere alt irritation fra vaskemærker m.m.

Er det en mand med farver og højt humør, har vi også designs til den mere flamboyante mand. Fælles for alle vores Undy underbukser er, at de er designet med høj komfort og kvalitet til en appetitlig og billig pris. Dertil har vi designet samtlige underbukser med “mellemlange ben”, hvilket betyder at underbukserne ikke kryber op i skridtet.

Der er lidt til gården og gaden, hvad enten man er til ensfarvede underbukser eller farverige underbukser. Hvad end valget lander på, er vi her for at hjælpe dig med at give en gave til ham der ikke ønsker sig noget.
Tvivl ikke mere og brug ikke længere for meget tid på at researche hele nettet for halvhjertet eller ubrugelige gaver, du ved han ikke kan bruge. En gave fra Undy vil aldrig slå fejl og vores lækre underbukser og flotte designs gør at enhver mand bliver glad for at få friske og nye Undy underbukser.

Har du set os?

Størrelsesguide

Mål rundt om brystkassen samt rundt om livet. Herefter kan du finde frem til din størrelse ved at bruge nedenstående skema.

Størrelse Mål om livet (cm.) Mål om brystkassen (cm.)
S 76 - 82 91 - 95
M 83 - 86 96 - 99
L 87 - 94 100 - 104
XL 95 - 101 105 - 109
XXL 102 - 107 110 - 117

Velkommen tilbage

Glemt dit kodeord?

Indtast venligst din email adresse og du vil herefter modtage et link med mulighed for at nulstille din adgangskode