Handelsbetingelser hos Undy - 365 dages returret - underbukser til mænd

Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

 

1. Virksomhedsoplysninger

Undy ApS (Herefter kaldet Undy)

Egegårdsvej 5

2610 Rødovre

CVR: 39843811

 

2. Priser og betaling

Alle priser på webshoppen er i danske kroner, inkl. moms og afgifter. Der tages forbehold for evt. Valutaændringer, leveringsvigt og ændringer i afgifter.

 

Det er muligt at betale med følgende betalingskort:

Visa

Dankort

Mastercard

Maestro

American Express 

 

Webshoppen er sat op med et SSL-certifikat hvormed alt trafik mellem kunde og server krypteres. Det samlede beløb trækkes, når pakken afsendes fra Undy’s lager.

3. Levering

Undy leverer kun indenfor Danmark.

 

Alle pakker afsendes med DAO365. Leveringstiden er mellem 1-2 dage. Der tages forbehold for ekstra travle perioder i forbindelse med kampagner og helligdage.

 

Alle ordrer under 10 par underbukser sendes med privatomdeling. Ved større ordrer sendes pakken til den nærmeste pakkeshop.

 

Der er fri fragt på alle ordre over 399 kr og alle ordrer der sendes igennem vores abonnementsløsning. Det gælder dog ikke prøvepakken.

 

Ordrer under 399 kr sendes for en fragtpris på 35 kr. Inkl. Moms

 

4. Fortrydelsesret

 

Du har 365 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 365 dage efter den dag du;

  1. har modtaget din vare
  2. får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis
  3. får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele

Du skal inden 365 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved hej@undy.dk


I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du her: https://retur.pakkelabels.dk/undy

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

 

Fortrydelsesretten gælder kun hvis varen returneres i samme stand og mængde. Du mister din fortrydelsesret, hvis du har brudt Undy mærket, der er fastgjort underbukserne.

 

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os seneste 14 dage efter, at du har meddelt, at du ønsker at gøre brug af din fortrydelsesret. Du betaler selv for de udgifter der er i forbindelse med returneringen af varen. Du er selv ansvarlig for at varen er forsvarligt indpakket. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du har fortrudt dit køb betaler vi det fulde beløb tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse fratrækkes dette beløbet.

 

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra kunden, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder). Dette sker seneste 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din returpakke.

 

Beløbet tilbagebetales med samme betalingsmiddel, som blev benyttet da kunden foretog det oprindelige køb, medmindre andet aftales.

 

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

 

Fortrydes købet, så skal varen sendes til:

Undy ApS

Egegårdsvej 5

2610 Rødovre

 

Bemærk at vi ikke modtager pakker sendt per efterkrav eller “uden omdeling”.

 

5. Reklamationsret.

Hos Undy har du altid 24 måneders reklamationsret. Evt. fejl og mangler ved leveringen, skal du gøre os opmærksomme på i rimelig tid efter du har opdaget fejlen. Reklamationen er kun berettiget hvis fejlen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet.

 

Er reklamationen berettiget refunderer vi ikke dine fragtomkostninger.

 

Husk at kontakte os inden du sender dine varer retur. Dette gælder for alle reklamationer.

 

Alle reklamationer skal sendes til

Undy ApS

Egegårdsvej 5

2610 Rødovre

 

6. Oprettelse af konto

Vores system opretter automatisk en konto til dig ved alle køb. Dette er ikke ensbetydende med at du er tilmeldt et abonnement.

 

7. Abonnementsbetingelser

 

Aftalens indgåelse

Abonnementsbetingelserne gælder for alle typer af vores abonnementer. Ændringer i navn, adresse, email eller betalingsoplysninger skal straks ændres via din konto på vores webshop. Alternativt kan du sende dine ændringer til vores email hej@undy.dk.

 

Prøvepakken / startpakken kan kun bestilles én gang per husstand eller per bruger til en normalpris på 45 kr eller 89 kr. Her tages der forbehold for eventuelle kampagner eller tilbud. Foretages der flere bestillinger af en prøvepakke betaler man normalprisen plus fragt. 

 

Abonnementets periode og opsigelse

Aftalen gælder fra den dag du foretager den første bestilling af en prøvepakke og den forsætter frem til at du opsiger dit abonnement eller ved manglende betaling. Abonnementet hos Undy har ingen opsigelsesperiode og kan dermed opsiges med øjeblikkelig virkning. Dermed binder du dig ikke for noget hos Undy. Abonnementet skal dog opsiges inden vi har sendt leveringen fra vores lager. Er det tilfældet, skal du istedet benytte dig af vores fortrydelsesret. Opsigelsen skal ske via din konto, du kan logge ind på via vores webshop. https://undy.dk/min-konto. Alternativt kan der skrives en skriftlig opsigelse til vores email hej@undy.dk

 

Betaling

Betalingen for dit abonnement bliver trukket på dit angivet betalingskort. Dette sker den dag vi sender pakken afsted. Din ordre vil typisk blive afsendt den første hverdag efter vi har modtaget din bestilling. Det samme gælder for fremtidige fornyelser af din abonnement.

 

Ønsker du at ændre dine betalingskortsoplysninger har du mulighed for at logge ind på din konto og ændre dem. Det gør du under fanen “Dine oplysninger”

 

Misligeholdelse af abonnementet

Misligeholder du vores abonnementsaftale eller vores betingelser, kan Undy ophæve aftalen uden varsel.

 

8. Gavekort

Alle gavekort hos Undy forældes efter 3 år. Det er muligt at få pengene retur på alle gavekort der er udsendt elektronisk. Såfremt du ønsker at få pengene retur skal du skrive til hej@undy.dk og opgive køberens navn og telefonnummer samt hvilket konto og reg. nr. pengene skal udbetales til.

 

Det er ikke muligt at få pengene retur for et gavekort til vores abonnement, der er sendt fysisk. Ønsker man ikke at gøre brug af gavekortet, kan et tilgodebevis udstedes til vores webshop.

9. Databehandling

Når du foretager et køb hos Undy, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod dette. Du har også ret til at vide hvilke oplysninger vi har lagret om dig. Dette er jf. persondataloven. Læs mere om vores privatlivspolitik her: undy.dk/privatlivspolitik/

 

Undy benytter cookies for at kunne optimere din oplevelse på vores hjemmeside. Disse cookies kan du nemt slette in din browser.

 

Logstatistik

Vi benytter en logstatistik hos Undy, hvilket betyder at vi indsamler informationer, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvilke sider de klikker ind på. Statistikken benyttes udelukkende for at kunne optimere undy.

 

10. Klageadgang

Hvis du ønsker at klage over din ordre eller vores produkter, skal du rette henvendelse til hej@undy.dk

 

Skulle det mod alt forventning ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til et relevant nævn som f.eks. konkurrence- og forbrugerstyrelsens center for klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan også klage til center for Klageløsning via www.forbrug.dk

Reklamebeskyttelse

Har du set os?

Størrelsesguide

Mål rundt om brystkassen samt rundt om livet. Herefter kan du finde frem til din størrelse ved at bruge nedenstående skema.

Størrelse Mål om livet (cm.) Mål om brystkassen (cm.)
S 76 - 82 91 - 95
M 83 - 86 96 - 99
L 87 - 94 100 - 104
XL 95 - 101 105 - 109
XXL 102 - 107 110 - 117

Velkommen tilbage

Glemt dit kodeord?

Indtast venligst din email adresse og du vil herefter modtage et link med mulighed for at nulstille din adgangskode