Handelsbetingelser

 

1. Virksomhedsoplysninger

Undy ApS (Herefter kaldet Undy)

Literbuen 12A

2740 Skovlunde

CVR: 39843811

 

2. Priser og betaling

Alle priser på webshoppen er i danske kroner, inkl. moms og afgifter. Der tages forbehold for evt. Valutaændringer, leveringsvigt og ændringer i afgifter.

 

Det er muligt at betale med følgende betalingskort:

Visa

Dankort

Mastercard

Maestro

American Express 

 

Webshoppen er sat op med et SSL-certifikat hvormed alt trafik mellem kunde og server krypteres. Det samlede beløb trækkes, når pakken afsendes fra Undy’s lager.

3. Levering

Undy leverer kun indenfor Danmark.

 

Alle pakker afsendes med DAO365. Leveringstiden er mellem 1-2 dage. Der tages forbehold for ekstra travle perioder i forbindelse med kampagner og helligdage.

 

Alle ordrer under 10 par underbukser sendes med privatomdeling. Ved større ordrer sendes pakken til den nærmeste pakkeshop.

 

Der er fri fragt på alle ordre over 300 kr og alle ordrer der sendes igennem vores abonnementsløsning. Det gælder dog ikke prøvepakken.

 

Ordrer under 300 kr sendes for en fragtpris på 35 kr. Inkl. Moms

 

4. Fortrydelsesret

Som kunde hos Undy har man 14 dages fortrydelsesret. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter du har modtaget din varer. Fristen betyder at du indenfor 14 dage efter modtagelsen af varen skal informere os om, at du fortryder dit køb. Det gør du ved sende en email til hej@undy.dk.

 

Det er ikke muligt at fortryde købet, ved at nægte at modtage forsendelsen, uden at informere os tydeligt om, at du ønsker at gøre brug af din fortrydelsesret.

 

Fortrydelsesretten gælder kun hvis varen returneres i samme stand og mængde. Du mister din fortrydelsesret, hvis du har brudt Undy mærket, der er fastgjort underbukserne.

 

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os seneste 14 dage efter, at du har meddelt, at du ønsker at gøre brug af din fortrydelsesret. Du betaler selv for de udgifter der er i forbindelse med returneringen af varen. Du er selv ansvarlig for at varen er forsvarligt indpakket. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du har fortrudt dit køb betaler vi det fulde beløb tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse fratrækkes dette beløbet.

 

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra kunden, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder). Dette sker seneste 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din returpakke.

 

Beløbet tilbagebetales med samme betalingsmiddel, som blev benyttet da kunden foretog det oprindelige køb, medmindre andet aftales.

 

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

 

Fortrydes købet, så skal varen sendes til:

Undy ApS

Jagtvej 157

2200 København N

 

Bemærk at vi ikke modtager pakker sendt per efterkrav eller “uden omdeling”.

 

5. Reklamationsret.

Hos Undy har du altid 24 måneders reklamationsret. Evt. fejl og mangler ved leveringen, skal du gøre os opmærksomme på i rimelig tid efter du har opdaget fejlen. Reklamationen er kun berettiget hvis fejlen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet.

 

Er reklamationen berettiget refunderer vi ikke dine fragtomkostninger.

 

Husk at kontakte os inden du sender dine varer retur. Dette gælder for alle reklamationer.

 

Alle reklamationer skal sendes til

Undy ApS

Jagtvej 157

2200 København N

 

6. Oprettelse af konto

Vores system opretter automatisk en konto til dig ved alle køb. Dette er ikke ensbetydende med at du er tilmeldt et abonnement.

 

7. Abonnementsbetingelser

 

Aftalens indgåelse

Abonnementsbetingelserne gælder for alle typer af vores abonnementer. Ændringer i navn, adresse, email eller betalingsoplysninger skal straks ændres via din konto på vores webshop. Alternativt kan du sende dine ændringer til vores email hej@undy.dk.

 

Prøvepakken kan kun bestilles én gang per husstand eller per bruger til en normalpris på 49 kr. Her tages der forbehold for eventuelle kampagner eller tilbud. Foretages der flere bestillinger af en prøvepakke koster den herefter 109 kr pr. stk ekskl. fragt.

 

Abonnementets periode og opsigelse

Aftalen gælder fra den dag du foretager den første bestilling af en prøvepakke og den forsætter frem til at du opsiger dit abonnement eller ved manglende betaling. Abonnementet hos Undy har ingen opsigelsesperiode og kan dermed opsiges med øjeblikkelig virkning. Dermed binder du dig ikke for noget hos Undy. Abonnementet skal dog opsiges inden vi har sendt leveringen fra vores lager. Er det tilfældet, skal du istedet benytte dig af vores fortrydelsesret. Opsigelsen skal ske via din konto, du kan logge ind på via vores webshop. http://undy.dk/min-konto. Alternativt kan der skrives en skriftlig opsigelse til vores email hej@undy.dk

 

Betaling

Betalingen for dit abonnement bliver trukket på dit angivet betalingskort. Dette sker den dag vi sender pakken afsted. Din ordre vil typisk blive afsendt den første hverdag efter vi har modtaget din bestilling. Det samme gælder for fremtidige fornyelser af din abonnement.

 

Ønsker du at ændre dine betalingskortsoplysninger har du mulighed for at logge ind på din konto og ændre dem. Det gør du under fanen “Dine oplysninger”

 

Misligeholdelse af abonnementet

Misligeholder du vores abonnementsaftale eller vores betingelser, kan Undy ophæve aftalen uden varsel.

8. Databehandling

Når du foretager et køb hos Undy, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod dette. Du har også ret til at vide hvilke oplysninger vi har lagret om dig. Dette er jf. persondataloven. Læs mere om vores privatlivspolitik her: undy.dk/privatlivspolitik/

 

Undy benytter cookies for at kunne optimere din oplevelse på vores hjemmeside. Disse cookies kan du nemt slette in din browser.

 

Logstatistik

Vi benytter en logstatistik hos Undy, hvilket betyder at vi indsamler informationer, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvilke sider de klikker ind på. Statistikken benyttes udelukkende for at kunne optimere undy.

 

9. Klageadgang

Hvis du ønsker at klage over din ordre eller vores produkter, skal du rette henvendelse til hej@undy.dk

 

Skulle det mod alt forventning ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til et relevant nævn som f.eks. konkurrence- og forbrugerstyrelsens center for klageløsning, Carl Jacobsens Veh 35, 2500 Valby. Du kan også klage til center for Klageløsning via www.forbrug.dk

Reklamebeskyttelse

Gå ikke glip af vores tilbud

Størrelsesguide

Mål rundt om brystkassen samt rundt om livet. Herefter kan du finde frem til din størrelse ved at bruge nedenstående skema.

StørrelseMål om livet (cm.)Mål om brystkassen (cm.)
S76 - 8291 - 95
M83 - 8696 - 99
L87 - 94100 - 104
XL95 - 101105 - 109
XXL102 - 107110 - 117