Nattøj herrer - Loungewear og nattøj til herrer fra Undy

Nattøj

Nattøj

Modtag i morgen

Levering med DAO365. Bestil inden kl 14.00 og få leveret imorgen

Nattøj fra Undy er produceret i det blødeste Poplin bomuld, så du kan nyde følelsen af kvalitet og komfort. Det gælder uanset om du har dit nattøj på i sengen, eller om du har det på i løbet af dagen. Poplin bomuld føles køligt og blødt mod huden og da det er et populært valg at fremstille blødt sengetøj i, er det også et veloplagt valg til kvalitets nattøj.

GRATIS FRAGT
Stribet natbukser og hjemmesko Stribet natbukser og hjemmesko
S M L XL XXL
MÆNGDERABAT 18%
kr.449,00
GRATIS FRAGT
Ternet natbukser og hjemmesko Ternet natbukser og hjemmesko
S M L XL XXL
MÆNGDERABAT 18%
kr.449,00
S M L XL XXL
NYHED
kr.249,00
S M L XL XXL
NYHED
kr.249,00
EU: 39-41 EU: 42-43 EU: 44-45
NYHED
kr.299,00

Nattøj til herrer fra Undy

Nattøj fra Undy er til dig som lægger vægt på at sove godt om natten. Er du typen der foretrækker at sove uden dyne, men godt kan lide trygheden i at have noget der dækker kroppen? Eller elsker du bare den ekstra komfort det giver at have nattøj på under dynen? Så læs med her, for så er Undy’s nye nattøj helt sikkert noget for dig.

Kender du det når det er midten af Juli og man bare ikke kan falde i søvn fordi det er alt for varmt? Eller måske kender du det når man vågner på en kold mandag morgen i Januar, og ens værelse er så koldt, at det at stå op kan føles som en umulig opgave?

At sove lyder som en simpel opgave, men nogle gange føles det som om det er fuldstændig umuligt. Da vi mennesker bruger ca. en tredjedel af vores liv på at sove, er det alfa og omega at vi får gjort det ordentligt. Så for at sørge for at du kan få en ordentlig søvn på tværs af alle årstider, har vi skabt det perfekte nattøj der sørger for at du altid er tilpas.

Nattøj fra Undy er produceret i poplin-bomuld som gør det let og behageligt for din krop at ånde på alle tider af døgnet. Stoffet krøller ikke og det er endda vandafvisende, så med vores nattøj behøver du ikke passe for meget på. Selvom vores natbukser er pæne og ser godt ud, er det ikke ens betydende med at man skal gå på listetå for ikke at grise dem til, at have nattøj på skal jo være en helt igennem afslappende oplevelse.

Selvom du kommer til at ligne en million i vores nye nattøj, behøver du ikke betale en million for at se godt ud. Hos Undy går vi op i at det ikke skal være dyrt at have det godt. Vi har alle brug for en god nattesøvn og for at føle os godt tilpas når vi vågner, og derfor behøver du ikke gå på kompromis med hverken pris eller kvalitet når du vælger vores nattøj.

Vi har alle dage hvor vi føler os syge eller utilpas af andre grunde. På sådanne dage er det vigtigt at gøre hvad man kan for at gøre livet lækkert for sig selv. Med Undy’s nattøj er du altid kun ét påklædnings skift fra at få en bedre dag. Undys natbukser er også til dig der kommer hjem efter en lang dags arbejde, og bare har brug for at trække i det blødeste, rareste og flotteste nattøj som eksisterer.

Med vores natbukser kan du bringe al sengens komfort og hygge med ud i resten af huset. Vil du gerne føle at du stadig putter under dynen eller bare daser på sofaen, har du andre opgaver at se til, så har vores nattøj din ryg. I Undy’s lækre natbukser vil du altid føle dig tilpas og afslappet, men stadig se tiltrækkende og stilren ud.

Hvis du er bange for at se sløset eller utilstrækkelig ud i dit nattøj, så frygt ej. Her hos Undy har vi designet vores natbukser således at det er hyggeligt og indbydende til at hygge og sove i, men det er pænt og rent at se på. Vores natbukser kan både vælges med stilede og elegante tern, men de kan også vælges med de mere traditionelle striber som så mange elsker.

Nattøj med mange egenskaber

Ingen nætter er ens, og derfor bør dit nattøj heller ikke være det. Når man ligger og sveder på en varm sommernat er der ingen der har lyst til at trække en tung dyne over sig, og det behøver du heller ikke. Når du skal sove bør du gerne have flere muligheder for at gøre dig til rette, og derfor er Undys nattøj vejen frem. Vores stof lufter og køler huden, og da det er lavet i 100% poplin bomuld, så er der intet i vejen for at smide dynen og bare sove i sit nattøj. Du vil stadig opleve sensationen af at være tryg og tilpas, bare uden den utålelige varme.

Når nætterne bliver køligere og morgenerne mørkere, kommer vores nattøj igen til undsætning. Der er nemlig intet rarere end at have et ekstra lags komfort helt tæt på huden, neden under dynen. Nattøjet er en lifesaver til de kolde morgener, og er med til at gøre det lidt lettere at stå op og få sengens lune tryghed til at vare lidt længere.

Har du set os?

Størrelsesguide

Mål rundt om brystkassen samt rundt om livet. Herefter kan du finde frem til din størrelse ved at bruge nedenstående skema.

Størrelse Mål om livet (cm.) Mål om brystkassen (cm.)
S 76 - 82 91 - 95
M 83 - 86 96 - 99
L 87 - 94 100 - 104
XL 95 - 101 105 - 109
XXL 102 - 107 110 - 117

Velkommen tilbage

Glemt dit kodeord?

Indtast venligst din email adresse og du vil herefter modtage et link med mulighed for at nulstille din adgangskode