Om Undy.dk - Historien om undy - Underbukser til mænd

Om Undy

Vi er ansvarsbevidste og velovervejet i vores valg af producent og arbejder
tæt med en familieejet virksomhed i Istanbul, der har mere end 40 års erfaring

Om Undy

Historien om Undy

Jeg tror på, at underbukser er det vigtigste stykke tøj du ejer. Det er den beklædningsgenstand, der sidder tættest på kroppen, og som bruges i alle situationer. På trods af dette, er det ofte det indkøb, vi mænd bruger mindst tid på, og det hænder at tøjskuffen er fyldt med gamle og slidte underbukser, der skulle have været smidt ud for længe siden.

Med Undy har jeg derfor udviklet nogle underbukser der er ultra-behagelige at have på hele dagen. Samtidig har vi gjort det så enkelt som muligt at foretage en bestilling og vælger du vores abonnementsløsning, behøver du aldrig at tænke på indkøb af underbukser igen.

Vores mest populære model er vores boxerbriefs. De er designet med ekstra lange ben, hvilket betyder, at de ikke kryber op i løbet af dagen. Vi har fjernet alle vaskemærker der normalt kradser ved lænden, hvilket er med til at øge komforten. Underbukserne er produceret i bomuld fra Izmir regionen i Tyrkiet og er OEKO-TEX certificeret. Vores boxershorts er produceret i 100% poplin-bomuld, der er så blødt, at man næsten ikke mærker, at de er der.

Alle vores modeller og pasformen er designet i Danmark. Vi bruger kun de bedste og blødeste materialer og arbejder tæt sammen med fabrikker, der har gode arbejdsforhold. Vores underbukser produceres i Istanbul på en familieejet fabrik med mere end 40 års erfaring. Jeg har af flere omgange besøgt produktionen for at sikre, at arbejdsforholdene er gode og lønningerne er rimelige. For mig handler det om at skabe relationer. Det giver i sidste ende det bedste produkt.

Jeg håber derfor du vil støtte op om Undy og give vores underbukser et forsøg.

EMIL BROBERG ANDERSEN

Størrelsesguide

Mål rundt om brystkassen samt rundt om livet. Herefter kan du finde frem til din størrelse ved at bruge nedenstående skema.

Størrelse Mål om livet (cm.) Mål om brystkassen (cm.)
S 76 - 82 91 - 95
M 83 - 86 96 - 99
L 87 - 94 100 - 104
XL 95 - 101 105 - 109
XXL 102 - 107 110 - 117