FAQ - Undy.dk FAQ - Undy.dk
365 DAGES RETURRET · FRI LEVERING VED KØB OVER 399 · DAG TIL DAG LEVERING

Prisen for 2 par underbukser er 189 kr. inkl. fragt. Det betaler du hver 3. måned for at vi sender dig to par underbukser. Der er altså ingen månedlige gebyrer forbundet med at være kunde hos os. Du betaler kun for de underbukser vi sender til dig og du har samtidig 14 dages fortrydelsesret. Husk også at du til enhver tid kan opsige dit abonnement fra dag til dag.

Din prøvepakke består af et enkelt par underbukser. Det giver dig mulighed for at prøve vores underbukser af og for selv at mærke hvor behagelige de er. Her kan du prøve dem imens du dyrker sport, sover, svømmer, går på hænder, eller hvad du ellers har lyst til. Det er vores måde at sørge for, at du bliver introduceret til Undy og så til en billig pris.

Du er selvfølgelig ikke forpligtet til at modtage flere underbukser efterfølgende. Du har nemlig fuld kontrol over dit abonnement. Efter du har modtaget din første prøvepakke, kan du til enhver tid sætte dit medlemsskab i bero.

Efter din prøveperiode på 10 dage vil du modtage din første Undy-boks. Den består af 2 par underbukser. De bliver udvalgt efter det par underbukser du valgte i din første prøvepakke. Du kan dog til enhver tid logge ind og vælge hvilke par underbukser du ønsker i din næste levering. Her har du mulighed for at vælge imellem mere end 16 forskellige designs, så der er noget for enhver smag.

Efter du har modtaget din første Undy-boks, vil du i fremtiden modtage 2 par underbukser hver 3. måned. Imellem hver forsendelse har du altid mulighed for at justere din næste levering. Det vigtigste er, at du har fuld kontrol over dit abonnement. Har du ikke behov for flere underbukser i en periode, kan du logge ind på din konto og med et enkelt klik sætte forsendelsen i bero. Mere simpelt bliver det ikke.

Vi sender som standard en Undy-boks afsted hver 3. måned. Men hos Undy har du altid fuld  kontrol over dit abonnement. Ønsker du derfor at skippe en levering, kan du til hver en tid logge ind på din konto og sætte dit abonnement på pause. Mangler du endnu flere underbukser, kan du altid købe dem enkeltvis på vores webshop.

Vores forsendelser bliver sendt med avis distributionen og bliver derfor som oftest leveret morgen efter vi har sendt pakken afsted. Bestiller du derfor inden kl 14.30, kan du forvente at modtage vores forsendelse dagen efter. Det kan dog ske, at forsendelsen bliver forsinket, eller at vi har særlig travlt på lageret, men som udgangspunkt kan du forvente mellem 1-2 dages levering.

Vores forsendelsesæsker er specialdesignet, så de passer i en postkasse. Det kan dog ske, at budet ikke har en nøgle til opgangen og i dette tilfælde bliver pakken leveret til den nærmeste pakkeshop. Du modtager informationer herom på enten email eller SMS.

Det er selvfølgelig også muligt at købe vores underbukser som et enkelt køb. Klik dig ind på webshoppen

Ønsker du at returnere en pakke til os eller at bytte til en anden størrelse eller farve, så kan du købe returlabels lige her:

Hos Undy bestemmer du altid selv, om du ønsker at forsætte med dit abonnement. Der er derfor ingen opsigelsesperiode, og du kan altid uden varsel opsige dit abonnement. Det gør du nemt ved at logge ind på “Din konto”, hvor du har mulighed for at sætte dit abonnement i bero indtil du igen står og mangler nye underbukser.

Ønsker du ikke længere at modtage flere Undy-bokse, kan du uden varsel logge ind på din konto og opsige dit abonnement. Hos Undy har du fuld fleksibilitet, og vi har derfor ingen bindingsperiode på vores abonnementer. Hvis du ønsker en pause, kan du også sætte dit abonnement i bero, indtil du har behov for flere underbukser igen.

Du finder nemt muligheden for at ændre status på din konto. Det gør du ved at logge ind og vælge “Oplysninger” og herefter “Medlemskabsstatus”.

Vi har special designet en æske der lige nøjagtig passer ind i en postkasse. Vi sender alle vores forsendelser sammen med distributionen af aviser. På den måde har du mulighed for at modtage din Undy-boks morgenen efter vi har sendt den afsted. I nogle tilfælde har buddet ikke nøglen til opgangen, og her vil pakken blive leveret hos den nærmeste pakkeshop. Du vil til enhver tid blive informeret på enten mail eller SMS, om hvordan din pakke er blevet leveret.

Vi sammensætter din Undy-boks udfra dit første par underbukser du valgte i prøvepakken. Har du derfor ikke være inde på din konto og vælge hvilke underbukser du ønsker, så sender vi 2 par i samme produktkategori, størrelse og farvekategori. Du kan til hver en tid logge ind på din konto og løbende ændre hvilket design du ønsker i din næste forsendelse

Vi trækker først pengene fra din konto, når vi har sendt pakken afsted fra vores lager. Dette gælder både for prøvepakken og for forsendelser ved abonnementsfornyelse. Der er derfor ingen månedlige omkostninger forbundet med vores abonnement. Du betaler kun for de underbukser vi sender afsted.

Prisen er den samme på alle vores underbukser.

Har du et spørgsmål, vi ikke har besvaret?

Hold dig ikke tilbage og kontakt os her

42 90 50 40

Alle hverdage: 11.00-15.00

hej@undy.dk

Alle ugens dage hele året

Størrelsesguide

Mål rundt om brystkassen samt rundt om livet. Herefter kan du finde frem til din størrelse ved at bruge nedenstående skema.

StørrelseMål om livet (cm.)Mål om brystkassen (cm.)
S76 - 8291 - 95
M83 - 8696 - 99
L87 - 94100 - 104
XL95 - 101105 - 109
XXL102 - 107110 - 117